reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

No własnie Rubi zgodze sie bo po prostu sami nieswiadomie poprłniamy błedy, Ja np. byłam strasznie dumna że nauczyłam Kube w wieku 2 lat alfabetu tylko ze...uczyłam go A, BE, CE, DE, EF a poszedl do zerówki i zonk dostałam o******* bo dziecko ma mówic A, BY, CY, DY, FY.........i potem bidak sie meczyl bo mu sie be z by myliło....No chyba ze ktos uczy od poczatku prawidłowo to inna bajka

reklama
no tak uczyc może tylko...nauczyciel...

mnie już też koleżanka "nawróciła" - kazałam Jaśkowi na klawiaturze wcisnąć "eM" a ona ze nie mówi się do dziecka "eM" tylko "My"...

Mój syn jak poszedł do zerówki to umiał kolory ,kształty,albafet i napisac sowje imie to wszystko a i chyba do 10 liczył .Nie odstawał od innych dzieci w niczym do tej pory jest dobry uczniem ,Nic nie musiałam z nim nadrabiać.Teraz chyba jak ala bedzie szła do szkoły to juz w wieku 6 lat co?Ale to będę sie martwić koło 5 lat teraz niech ma słodkie dzieciństwo :-D

Wiedziałam, że jak napisze o jej zestawach to będzie wielka dyskusja...
Dziecko uczy się przez zabawę więc słodkie dzieciństwo ma

deli :-) zamierzenie osiągnęłaś ;-) podyskutowałyśmy a raczej wymieniłysmy się poglądami - każda zrobi jak jej serce i rozum podpowiadają :-)

Mój Jaś na roczek nie dostał zbyt dużo prezentów - wywrotkę, zestaw małych samochodzików i taki fajny komplet na jesień - kurteczkę i spodenki.Ale za to dostał sporo kaski (więcej ma w kopertach niż my na koncie hehe), więc mu zamówiłam gąsienica gawędziarkę, moze jeszcze w tym roku rowerek trójkołowy kupię (bo teraz poprzeceniane będą), no i nie wiem co jeszcze ale to pewnie w przyszłym roku jak będzie starszy :-)

reklama
Do góry