reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
do autka nie dam linka bo mam moja go w hurtowni u nas kupiła i nie moge takiego znaleźć na allegro
a układanka w tym stylu UKŁADANKA DREWNIANA ZWIERZĘTA W ZOO- MIŚ +18M (1191813973) - Aukcje internetowe Allegro
mamy taką z autami i teraz ze zwierzątkami i Bartek bardzo lubi je wyciągać (ważne aby były uchwyty) i myslę że niedługo i wkładać zacznie - tzn auta nawet próbuje ale jeszcze nie w te miejsca co trzeba
właśnie też zauważyłam, że te zabawki z fisher pricea mają podobne funkcje :tak:
a ten robot Tobi i gąsienica Gawędziarka nie mają właśnie praktycznie takich samych funkcji czy coś je jednak różni? ;-)
ta układanka też fajna, muszę o takiej pomyśleć :tak:
a wspominałaś coś o jakiejś wieży, masz może linka? ;-)

Marlbetka ja już z ciekawości rozebrałam gąsienice z opakowania i usunęłam blokade -gra do końca hihiihihi

Chogata, ale ja Ci wierzyłam ze to o tą blokade chodzi, bo to logiczne. Napisałam tylko tak dla śmiechu ze jakas babka wpisała w opini to ze niewygrywa melodi do konca jako minus tej zabawki...:-D
...i chowaj już tą gąsienice do szafy, niech Mała ma niespodziewajke:-D

Mój dokupił jeszcze w Smyku klocki - Mega Boks(ale nie moge ich znaleźć na necie) ne wiem po jakiego:eek::-D

Te układanki tez oglądałam - tez dobre do nauki

Baśka jak jestem w TESCO to są takie układanki ale nie wiem po ile patrzyłam na nie ale myślałam ,że Ala jeszcze za mała jest .No to dopisuje do listy obok piłek do basenu .Może kase jakąś młoda dostanie to jej kupie jeśli nie to we wrzesniu hihihihihiihi
Moja do sortowanai ma żłówia co go dodatkowo za sznurek można ciągnąc to jeszcze za mała i na ciąganie i na sortowanie,ale nie zginie:-)

tej wiezy wam nie pokaże bo to też jakaś niefirmowa chyba że przy okazji jak zdjecie zrobie:)
mój do ciągania rzeczy już dorósł - ciąga i ten samochód i gąsiennice i strasznie sie wkurza jak mu się gąsiennica przewraca
jeszcze przed urodzinami najbardziej lubił ciągać taty myszkę na kablu (ja mam bezprzewodową hihi;)) a jak dostał drewniany samochód od babci i zrobiliśmy sznurek to jak parę razy walnal o ziemie to się wszystkie koła połamały i juz się kiepsko ciąga:( (babcia jakiś taki badziew przywiozła ze szczawnicy -sie tłumaczyła że same badziewne pamiatki były chciała im ciupagi kupic ale moja ciocia dzieki Bogu wybila jej to z głowy...)
te układanki czy sortery może i ciut na wyrost ale zobaczcie jak ten czas szybko leci!!! jednak zabawke kupuję z myślą że choć na parę miesięcy
poza tym Bartek koło już wkłada i w aucie i w garnuszku - reszta mu za trudna na razie

Moje lubi bawić sie bączkiem tzn. przynosi,żeby jej puścić bo jak sama puści to kiepsko sie kręci ,cymbałki tez lubi .a jesli chodzi o sorter to ja pokazuje jej gdzie ma wsadzć i dziecko ma frajde może za któreymś razem zakuma gdzie i co.Ja też z tych co lubie kupowac zabawki na jakiś dłuższy okres:-)

reklama
fajnie jak się dziecko pobawi zabawkami właśnie dłużej :tak:
a my do sortowania mamy ślimaka a do ciągnięcia słonia z fisher pricea
a ta gąsienica to ma długi sznurek czy też trzeba dorabiać? :sorry2:
a mąż wczoraj kupił Mai na urodzinki taki zamek dmuchany, chociaż bardziej się nada jak Maja podrośnie, ale i teraz się coś tam w nim pobawi i kosztował nas 40zł, a nie tyle co na allegro :szok: PLAC ZABAW, DOMEK, TRAMPOLINA ZAMEK 183x183x168cm (1179968487) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry