reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezenty dla naszych dzieciaczków:)

reklama
My te piłeczki mieliśmy już rok temu kupić ale od razu tego nie zrobiliśmy, potem Jasiek się urodził no i zleciało a my o piłeczkach całkiem zapomnieliśmy...
Dopiero w tym Zoo jak byliśmy to nam się przypomniało - szczególnie że dzieciaki mega zachwycone zabawą w kuleczkach ;-)
Jeszcze u nas w mieszkaniu jest taki patent że jest antresola - my ją używamy jako miejsce na graty ale jest fajnie zabezpieczone (wcześniejszym najemcom służyła jako łózko do spania) i możnabyłoby tam wysypać te kulki i zrobić taki wielki basen -tyle że musielibyśmy tych piłek tam wsypać strasznie dużo bo to jest 1,5 m na 2,5 m....

Malbertka wszystko gra ta goaienica tak ma .Trzeba z tyłu usunąć blokade tak wyczytałam na necie .Potem wkleje dokładny opis jak to zrobić bo go mam w ulubionych ale na drugim kompie .Teraz tamten nie chozia nie chcę go odpalac na 5 min.Wieczorem Ci to wkleje .Ja też będę musiała usunąć tą blokadę ale jak na razie to gąsienica siedzi zamknięta w szafie Ala bawiła sie nią tylko w drodze do domu i chwile w chacie jej dałam na tym koniecWięc siłą rzeczy jej nie rozpakowałam i dopiero w niedziel zrobie porzadek z blokadą.

Znalazłam tu masz napisane gdzie tą blokadę usunąc
http://www.bangla.pl/opinia-fisher-...arka-r5302.htm?sid=abis5292frvpeov8gfss38q6q4

Ostatnia edycja:
Dziękówka, no moja tez schowana czeka do soboty. A Mała podotykała troche a jak jedna piosenka zagrała to sie przestraszyła i na czworaka w te pędy do mojej nogi się przytulić leciała:-D

a szukałam tez na necie - to jedna babka opinie napisała - że minusem tej zabawki jest to, że nie wygrywa melodyjek do końca...

Ostatnia edycja:
a my czekamy na gąsieniczkę.. mam nadzieję, że przyjdzie, bo to z punktów uzbieranych i musiałam zaznaczyć też 2 opcję i teraz nie wiem co panienka dostanie :-( Trzymajcie kciuki

Malbertka- mur beton to blokada- zabawki fisfera tak mają, nasza gra do końca:) zobacz z tyłu taki przezroczysty pasek trzeba wyrwać...

BArtuś na roczek dostał robota tobi fishera, gąsiennicę gawędziarkę, edukacyjne autko sorter, drewniane puzzle, wieże taką do układania i takie lego LEGO DUPLO 5645 Quad Farmera od Barsop NEW ! (1176313295) - Aukcje internetowe Allegro i kase- uważam że wszystkie prezenty baaardzo trafione- jak nigdy:) oczywiście jest walka o zabawki pomniedzy nim a Karolem ale i widze że wszystkie Bartka interesują - na razie na krótko ale ten wiek tak ma:) posłużą na długo
bo i tak najlepiej bawi się dużą miotłą i mopem....

Marlbetka ja już z ciekawości rozebrałam gąsienice z opakowania i usunęłam blokade -gra do końca hihiihihi Moja sie jej wogule nie boi ale ona teraz dopiero jest na etapie ,ze wszystko co dotknie i gra jest boooskieee
Baśka skąd ja to znam mojej ulubiona zabawką jest noszenie miotły za kij a na dworze ma taką kurke na patyku to już jeździć nią sie znudziła tylko nosi ją jak miotłe za kija.

Chogata to my mamy koguta dokupionego jeszcze oprócz tej żabki po Karolu bo kłótnie były ale i tak nadal są bo Bartek chce obie naraz nosić...w ogóle sobei wyszarpują zabawki- wojna na calego:(

a a propos zabawek edukacyjnych - to ja podpowiem że nie tylko krzesełko uczydełko te funkcje spełnia bo praktycznie większość zabawek fishera podobnych rzeczy uczy, jak ktoś chce coś tańszego i mniejszego to np robot Tobi uczy liczenia, alfabetu, kształtów, piosenek...no i są też tańsze firmy - Bartek dostał auto które fajnie uczy kształtów taki sorter i jeszcze można je ciągnąć

Byłabym wdzięczna za linki bo mnie jeszcze w grudniu mikołaj i gwiazdor czeka nie tylko u młodej ale jeszcze u chrzesniaka ,tzn. chodzi mi o te inne zabawki edukacyjne bo jak dla mnie gąsienica i krzesełko starczy Alce do nauki hihihihiih.A robota znalazłam na necie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
a ja sie ciesze,ze piszecie o tych zabawkach
bo zbieram pomysły na prezenty dla Ali
u babci juz zamówiłam gąsienice-gawedziarkę
a co do reszty to bede nadal czytac bo my jeszcze mamy czas

Do góry