reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Prezent na 6-te urodziny...??

ok rozumie, bo trochę się zastanawiałam, że mogłabym dzieciom zrobić krzywdę taka zabawką, ja zawsze na pierwszym miejscu stawiam bezpieczęństwo swoich dzieci.

Całkowicie się zgadzamy - bezpieczeństwo jest najważniejsze i tutaj nie ma żadnych kompromisów. Dlatego też zawsze dbamy o to, aby w naszych zabawkach znalazły się jasne i proste instrukcje, jak z nich korzystać, a także na naszym kanale youtube udostępanimy filmiki instruktażowe, dzięki którym, szycie i klejenie zabawek jest czystą (i bezpieczną!) przyjemnością :)

reklama
Całkowicie się zgadzamy - bezpieczeństwo jest najważniejsze i tutaj nie ma żadnych kompromisów. Dlatego też zawsze dbamy o to, aby w naszych zabawkach znalazły się jasne i proste instrukcje, jak z nich korzystać, a także na naszym kanale youtube udostępanimy filmiki instruktażowe, dzięki którym, szycie i klejenie zabawek jest czystą (i bezpieczną!) przyjemnością :)

Smykałka, wasze skrytki skarbów są fenomenalne. Kupiłam synkowi ostatnio z czaszką igraszką i już się napalił na sowę! :) Mieliście dobry pomysł z tym szyciem. Przy okazji uważam, że to udany prezent urodzinkowy.

Witam,
Moja córka w kwietniu kończy piąte urodziny i o niczym więcej nie marzy jak kolejnym zwierzaku LPS ( Little pet shop). Buduje im domki, inscenizuje scenki , nagrywa moim telefonem filmiki jestem zachwycona jej kreatywnością.
Po za tym wszystko co do malowania , wycinania, wyklejania , nawlekania. Ciastolina i jej doroślejsza wersja DA VINCI też się super sprawdziła. Po za tym uwielbia szmatki więc nawet nowa bluzka w ulubionym kolorze jest ok.
pozdrawiam Magda

sześciolatki są już bardzo samodzielne i ciekawe świata, no i jest to wiek, kiedy lada moment zaczyna się przygodę ze szkołą, dlatego ja bym przede wszystkim szła w książki, jakiś zegarek na rękę, żeby ćwiczyć odczytywanie godziny, albo dla wymagających taki: Link do: Zegarek gps KLUG Q50 - droższa wersja prezentu, ale zwiększająca bezpieczeństwo dziecka

Do góry