CallMePoppy
Zaciekawiona BB
Cześć Dziewczyny,
Mój ponad 2,5 letni synek szaleje na punkcie aut. Na spacerach ciągle pokazuje "brum brum", bardzo lubi się bawić samochodzikami - mamy ich mnóstwo, od resoraków po duże, plastikowe do piaskownicy.
Chciałabym mu kupić jakieś autko, że tak powiem "z bajerami" - tzn może sterowane, interaktywne, ruszające się. Najważniejsze, żeby było adekwatne do wieku
Tzn. żeby był w stanie sam je ogarnąć, bo widzę, że kupowanie zabawek dla dużo starszych dzieci się nie sprawdza - młody albo się frustruje, albo korzysta zupełnie niezgodnie z przeznaczeniem. Mam wrażenie, że jest spora luka pomiędzy autkami dla maluszka a takimi dla starszych dzieci. Może macie coś fajnego do polecenia?
Mój ponad 2,5 letni synek szaleje na punkcie aut. Na spacerach ciągle pokazuje "brum brum", bardzo lubi się bawić samochodzikami - mamy ich mnóstwo, od resoraków po duże, plastikowe do piaskownicy.
Chciałabym mu kupić jakieś autko, że tak powiem "z bajerami" - tzn może sterowane, interaktywne, ruszające się. Najważniejsze, żeby było adekwatne do wieku