A masz coś, czego ja nie mam? Chętnie coś podpatrzeTak, tak! Nam też najlepiej sprawdzaja się te z pepco. Wczoraj dostaliśmy dwa nowe. A jak napęd pada to dokupujemy nowe. I kręcą fajne bączki
reklama
My mamy chyba 80% najbardziej popularnych zabawek, które mają wszyscyA masz coś, czego ja nie mam? Chętnie coś podpatrze
Hmm myślę co ja mogę polecić od siebie
Mój synek najbardziej lubi z popularnych :
-samochody z pepco z napędem 4x4
-garnuszek na klocuszek
-domek dumel (wygrywa z arką zdecydowanie).
Z mniej popularnych a moim zdaniem wartych uwagi : klocki/puzzle marioinex TO JEST CZAD
Mamy tez sporo drewnianych zabawek które znowu lubię ja, bo potrzeba trochę pomyśleć, pogłówkować itp
Mamy m in tor/zjeżdżalnię dla malutkich drewnianych samochodzików.
I świetną układankę że zwierzatkami.
Oba cuda z pepco
-garnuszek na klocuszek
Z mniej popularnych a moim zdaniem wartych uwagi : klocki/puzzle marioinex TO JEST CZAD
Mamy tez sporo drewnianych zabawek które znowu lubię ja, bo potrzeba trochę pomyśleć, pogłówkować itp
Oba cuda z pepco
dawaj, my mieliśmy głównie rehabilitacyjne. Chętnie coś podpatrzeMy mamy chyba 80% najbardziej popularnych zabawek, które mają wszyscy
Wiecie co jest dla mnie odkryciem? Na urodzinki moje dziecko dostało tę książeczkę. Nie ma dnia, żeby się nią nie bawiło, nie przeglądało, nie dotykało. A to już ponad 2 msc.
Nie zwracajcie uwagi na obgryzione rogi, nie gryzie książek. Nie wiem kto i kiedy to zrobił
Teraz przy okazji świąt, Mikołajek itp mam zamiar poszerzyć kolekcję. Są jeszcze z innego wydawnictwa, z dłuższymi wierszykami i trochę fajniejszymi grafikami.
Nie zwracajcie uwagi na obgryzione rogi, nie gryzie książek. Nie wiem kto i kiedy to zrobił
Teraz przy okazji świąt, Mikołajek itp mam zamiar poszerzyć kolekcję. Są jeszcze z innego wydawnictwa, z dłuższymi wierszykami i trochę fajniejszymi grafikami.
pokaż środek książeczki. Te zabawki co pokazałaś są superasne. Tylko moje już trochę starsze i się szybko nudzą. Ale lubią się tym bawić jak idą na terapieNie mogę wgrać zdj z fleszem, więc podsyłam jeszcze raz, bez :
ten domek... Już im nie kupiłam, ale zgadzam się z tobą, jest fantastyczny. Te puzzle... Zawsze koloniach przechodzę, chce kupić i odwlekamy to w czasie bo już tyle mają. Może rzeczywiście im kupię i zobaczę co będzie. A ty masz oryginalne czy z Pepco?Hmm myślę co ja mogę polecić od siebie
-garnuszek na klocuszek
Oba cuda z pepco
reklama
Podziel się: