A masz coś, czego ja nie mam? Chętnie coś podpatrzeTak, tak! Nam też najlepiej sprawdzaja się te z pepco. Wczoraj dostaliśmy dwa nowe. A jak napęd pada to dokupujemy nowe. I kręcą fajne bączki![]()
reklama
My mamy chyba 80% najbardziej popularnych zabawek, które mają wszyscyA masz coś, czego ja nie mam? Chętnie coś podpatrze

Hmm myślę co ja mogę polecić od siebie 
Mój synek najbardziej lubi z popularnych :
-samochody z pepco z napędem 4x4
-garnuszek na klocuszek
-domek dumel (wygrywa z arką zdecydowanie).
Z mniej popularnych a moim zdaniem wartych uwagi : klocki/puzzle marioinex TO JEST CZAD
Mamy tez sporo drewnianych zabawek które znowu lubię ja, bo potrzeba trochę pomyśleć, pogłówkować itp
Mamy m in tor/zjeżdżalnię dla malutkich drewnianych samochodzików.
I świetną układankę że zwierzatkami.
Oba cuda z pepco

-garnuszek na klocuszek
Z mniej popularnych a moim zdaniem wartych uwagi : klocki/puzzle marioinex TO JEST CZAD
Mamy tez sporo drewnianych zabawek które znowu lubię ja, bo potrzeba trochę pomyśleć, pogłówkować itp
Oba cuda z pepco
dawaj, my mieliśmy głównie rehabilitacyjne. Chętnie coś podpatrzeMy mamy chyba 80% najbardziej popularnych zabawek, które mają wszyscy![]()
Wiecie co jest dla mnie odkryciem? Na urodzinki moje dziecko dostało tę książeczkę. Nie ma dnia, żeby się nią nie bawiło, nie przeglądało, nie dotykało. A to już ponad 2 msc.
Nie zwracajcie uwagi na obgryzione rogi, nie gryzie książek. Nie wiem kto i kiedy to zrobił
Teraz przy okazji świąt, Mikołajek itp mam zamiar poszerzyć kolekcję. Są jeszcze z innego wydawnictwa, z dłuższymi wierszykami i trochę fajniejszymi grafikami.
Nie zwracajcie uwagi na obgryzione rogi, nie gryzie książek. Nie wiem kto i kiedy to zrobił

Teraz przy okazji świąt, Mikołajek itp mam zamiar poszerzyć kolekcję. Są jeszcze z innego wydawnictwa, z dłuższymi wierszykami i trochę fajniejszymi grafikami.
pokaż środek książeczki. Te zabawki co pokazałaś są superasne. Tylko moje już trochę starsze i się szybko nudzą. Ale lubią się tym bawić jak idą na terapieNie mogę wgrać zdj z fleszem, więc podsyłam jeszcze raz, bez :
ten domek... Już im nie kupiłam, ale zgadzam się z tobą, jest fantastyczny. Te puzzle... Zawsze koloniach przechodzę, chce kupić i odwlekamy to w czasie bo już tyle mają. Może rzeczywiście im kupię i zobaczę co będzie. A ty masz oryginalne czy z Pepco?Hmm myślę co ja mogę polecić od siebie
-garnuszek na klocuszek
Oba cuda z pepco
reklama
Podziel się: