reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Prezent dla 2,5 latka - idealny samochodzik

reklama
Hmm myślę co ja mogę polecić od siebie 🤔
Mój synek najbardziej lubi z popularnych :
-samochody z pepco z napędem 4x4
-garnuszek na klocuszek
-domek dumel (wygrywa z arką zdecydowanie).

Z mniej popularnych a moim zdaniem wartych uwagi : klocki/puzzle marioinex TO JEST CZAD

Mamy tez sporo drewnianych zabawek które znowu lubię ja, bo potrzeba trochę pomyśleć, pogłówkować itp
Mamy m in tor/zjeżdżalnię dla malutkich drewnianych samochodzików.
I świetną układankę że zwierzatkami.
Oba cuda z pepco

@Destino dziecko śpi, a ja jak jakis złodziej zabawek chodzę mu nad głową, ściągam zabawki z półek i robię zdj z fleszem 😅

Załączniki

• IMG_20221101_211503.jpg
    IMG_20221101_211503.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 53
  • IMG_20221101_211645.jpg
    IMG_20221101_211645.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 48
Wiecie co jest dla mnie odkryciem? Na urodzinki moje dziecko dostało tę książeczkę. Nie ma dnia, żeby się nią nie bawiło, nie przeglądało, nie dotykało. A to już ponad 2 msc.

Nie zwracajcie uwagi na obgryzione rogi, nie gryzie książek. Nie wiem kto i kiedy to zrobił 😅
Teraz przy okazji świąt, Mikołajek itp mam zamiar poszerzyć kolekcję. Są jeszcze z innego wydawnictwa, z dłuższymi wierszykami i trochę fajniejszymi grafikami.

Nie mogę wgrać zdj z fleszem, więc podsyłam jeszcze raz, bez :

Załączniki

• IMG_20221101_212736.jpg
    IMG_20221101_212736.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 51
Hmm myślę co ja mogę polecić od siebie 🤔
Mój synek najbardziej lubi z popularnych :
-samochody z pepco z napędem 4x4
-garnuszek na klocuszek
-domek dumel (wygrywa z arką zdecydowanie).

Z mniej popularnych a moim zdaniem wartych uwagi : klocki/puzzle marioinex TO JEST CZAD

Mamy tez sporo drewnianych zabawek które znowu lubię ja, bo potrzeba trochę pomyśleć, pogłówkować itp
Mamy m in tor/zjeżdżalnię dla malutkich drewnianych samochodzików.
I świetną układankę że zwierzatkami.
Oba cuda z pepco
ten domek... Już im nie kupiłam, ale zgadzam się z tobą, jest fantastyczny. Te puzzle... Zawsze koloniach przechodzę, chce kupić i odwlekamy to w czasie bo już tyle mają. Może rzeczywiście im kupię i zobaczę co będzie. A ty masz oryginalne czy z Pepco?

reklama
Do góry