reklama
@Destino Co do klocków marioinex - my mamy oryginalne klocki, są przefantastycznej jakości. Idealna wielkości (nie ma mowy o polknieciu), piękne kolory, różnorodność kształtów klocków jest ogromna. Posiadamy zestaw z klasycznymi "waflami", takie też najbardziej mi się podobają i uwazam ze swoim zaawansowaniem pasują i do roczniaka jak i dwu czy trzy latka. Są też zestawy z przedziwnymi dla mnie elementami, których sama nie umiałabym użyć. Natomiast jak byl u nas kolega, i zobaczył te klocki to zwariował. Zaczęliśmy szukać zestawów na allegro, facet przepadł. Oglądając klocki widział setki kombinacji, wiedział do czego użyć jaki element by powstało COŚ. Ja nie mam ani takiej wyobraźni, ani takich zdolności. Ale to pokazuje, że są to klocki dla osób w przedziale wiekowym 0-100. Znajomy zamówił też swoim chrzesniaczka
Wiecie ze oryginalne marioinex były w wakacje w biedronce? I tak jak mowilam, na allegro duży wybór przeroznych zestawów, w zależności od stopnia zaawansowania, i cenowo spoko. A najbardziej podoba mi się to, że z czasem można dokupić kolejny zestaw. Tzn nie musimy kupować od razu zestawu 1000 elementów. My zaczynaliśmy od zestawu 60 sztuk, i z czasem dokupujemy kolejne.
Wiecie ze oryginalne marioinex były w wakacje w biedronce? I tak jak mowilam, na allegro duży wybór przeroznych zestawów, w zależności od stopnia zaawansowania, i cenowo spoko. A najbardziej podoba mi się to, że z czasem można dokupić kolejny zestaw. Tzn nie musimy kupować od razu zestawu 1000 elementów. My zaczynaliśmy od zestawu 60 sztuk, i z czasem dokupujemy kolejne.
książeczka boska. Moja córcia ja kupi. Ona jest ksiazkozerca. A dinozaury uwielbiają obydwoje.@Destino Co do klocków marioinex - my mamy oryginalne klocki, są przefantastycznej jakości. Idealna wielkości (nie ma mowy o polknieciu), piękne kolory, różnorodność kształtów klocków jest ogromna. Posiadamy zestaw z klasycznymi "waflami", takie też najbardziej mi się podobają i uwazam ze swoim zaawansowaniem pasują i do roczniaka jak i dwu czy trzy latka. Są też zestawy z przedziwnymi dla mnie elementami, których sama nie umiałabym użyć. Natomiast jak byl u nas kolega, i zobaczył te klocki to zwariował. Zaczęliśmy szukać zestawów na allegro, facet przepadł. Oglądając klocki widział setki kombinacji, wiedział do czego użyć jaki element by powstało COŚ. Ja nie mam ani takiej wyobraźni, ani takich zdolności. Ale to pokazuje, że są to klocki dla osób w przedziale wiekowym 0-100. Znajomy zamówił też swoim chrzesniaczka
U nas sprawdzają się wciąż megabloksy i LEGO Duplo, zwłaszcza teraz jak są przełączki do drewnianych torów. Te zestawy rozbudowujemy. Jaki statek synek ostatnio zbudował, byłam i wciąż jestem pod wrażeniem. Może spróbuję tych wafli. Fakt, że można kostkę zrobić może pomoże zrobić domek dla zwierzątek.
Ostatnio kupiłam książeczkę o dinozaurach z okienkami.
Fajna też jest książeczka rzeczy do wypatrzenia
Załączniki
-
2be78a49-7d18-4b93-9146-58ddb0fb8324.jpeg77,1 KB · Wyświetleń: 49
-
0dad491d-5124-4036-bb14-603a8b0ea76c.jpeg60,1 KB · Wyświetleń: 39
-
a229687f-173b-498f-a03b-4acd0a756ae0.jpeg75,6 KB · Wyświetleń: 46
-
9eb9f104-af2d-47ee-9b93-c485897eb401.jpeg73,3 KB · Wyświetleń: 42
-
cc1be908-4742-4fb3-9975-a5cc24052f13.jpeg67,2 KB · Wyświetleń: 52
mam jeszcze jedno pytanie, masz duże, czy wersję mini. Bo nie wiem które lepsze@Destino Co do klocków marioinex - my mamy oryginalne klocki, są przefantastycznej jakości. Idealna wielkości (nie ma mowy o polknieciu), piękne kolory, różnorodność kształtów klocków jest ogromna. Posiadamy zestaw z klasycznymi "waflami", takie też najbardziej mi się podobają i uwazam ze swoim zaawansowaniem pasują i do roczniaka jak i dwu czy trzy latka. Są też zestawy z przedziwnymi dla mnie elementami, których sama nie umiałabym użyć. Natomiast jak byl u nas kolega, i zobaczył te klocki to zwariował. Zaczęliśmy szukać zestawów na allegro, facet przepadł. Oglądając klocki widział setki kombinacji, wiedział do czego użyć jaki element by powstało COŚ. Ja nie mam ani takiej wyobraźni, ani takich zdolności. Ale to pokazuje, że są to klocki dla osób w przedziale wiekowym 0-100. Znajomy zamówił też swoim chrzesniaczka
Mamy mini waflemam jeszcze jedno pytanie, masz duże, czy wersję mini. Bo nie wiem które lepsze
Załączniki
Dziękuję, kupiłam 2 zestawy po 140 części. ZobaczymyMamy mini wafle
Baby-D
Zaangażowana w BB
Mój synek (prawie 3 latka) tez uwielbia autka Kupiłam mu najpierw Fiata 500 z Chicco i zrobił taki szał, że później dokupiliśmy podobne autko z Chicco - Billy. Oba sa naprawde świetne - to samochody zdalnie sterowane, ale takie dla własnie mniejszych dzieci. Billy ma spore koła i jest w stanie pokonać różne przeszkody - synek ustawia sobie tory i ustawia jakieś klocki, książeczki na trasie Jak auto w coś wjedzie to wydaje dźwięk kraksy, można trąbić kierownicą Moim zdaniem bardzo fajne zabawki
Załączniki
DropKick czy te drewniane zabawki są cały czas dostępne w pepco?
I te autka z pepco też? Te które bączki kręcą?
My mamy z Tedi dwa auta, które syn lubi - straż pożarną i smieciarkę. Jeżdżą tył-przód, mrugają swiatełka i wydaja dźwięki, mają ruchome elementy.
My mamy z Tedi dwa auta, które syn lubi - straż pożarną i smieciarkę. Jeżdżą tył-przód, mrugają swiatełka i wydaja dźwięki, mają ruchome elementy.
Załączniki
reklama
Byłam jakiś czas temu w pepco i były inne drewniane zabawki, bardzo mi się spodobały ale nic nie kupilam, tych co mam akurat w moim pepco już nie było. Ale wiem, że punkty pepco trochę różnią się asortymentem, w zależności jak co się sprzedaje. Załączę zdj naszych autek. Mamy jeszcze biały, i taki z głową wilka. I to są właśnie te z dobrym napędem, pokonują przeszkody, kręcą bączki itp ale mój syn tak nimi gazuje ze po 2 msc intensywnej zabawy psuje się napęd na pewno są w pepco bo synek dostał w weekend kolejne dwa od dziadków, w każdym sklepie są trochę inne modele, więc fajnie sobie uzupełniać kolekcję innymi wersjami. Powiem wam, że dostał jeszcze oryginalne hot wheels, i leżą w wielkim koszu na zabawki gdzieś na dnie. Bo nie mają napęduDropKick czy te drewniane zabawki są cały czas dostępne w pepco?
Załączniki
Podziel się: