Warto, bo fajne zabawki za niską cenę. Te dwa drewniane cuda to jedyne zabawki, jakie kupilam mojemu dziecku, serioDzięki wielkie! Muszę mamę poprosić, by przy okazji kupiła. Ja dopiero na święta w grudniu będę w Pl.
reklama
ZielonaMamma
Fanka BB :)
A tak ciekawości: dużo zabawek mają Wasze dzieci?
Moje mają mnóstwo i mam wrażenie, że im to zupełnie nie jest potrzebne. Zabawki swojego 2,5-latka wywożę do rodziców jak się znudzą, ale jak za kilka miesięcy zobaczy to nadal nie chce się nimi bawić. A są to zabawki odpowiednie do wieku, np zestaw ciastoliny czy piasku kinetycznego. Zabawka jest fajna kilka dni, a później znika w szafie. Jedyne co, to synek bawi się kuchnią i klockami zwykłymi. Ma ogromne pudło klocków z Wadera (te zwykłe, nie mega czy mini), kilka małych figurek wielkościowo pasujących i to jest używane prawie codziennie.
A co trochę coś kupuję, bo fajne. Muszę się jakoś pozbyć tych zabawek, a teraz nie wiem jak.
Moje mają mnóstwo i mam wrażenie, że im to zupełnie nie jest potrzebne. Zabawki swojego 2,5-latka wywożę do rodziców jak się znudzą, ale jak za kilka miesięcy zobaczy to nadal nie chce się nimi bawić. A są to zabawki odpowiednie do wieku, np zestaw ciastoliny czy piasku kinetycznego. Zabawka jest fajna kilka dni, a później znika w szafie. Jedyne co, to synek bawi się kuchnią i klockami zwykłymi. Ma ogromne pudło klocków z Wadera (te zwykłe, nie mega czy mini), kilka małych figurek wielkościowo pasujących i to jest używane prawie codziennie.
A co trochę coś kupuję, bo fajne. Muszę się jakoś pozbyć tych zabawek, a teraz nie wiem jak.
olka11135
Fanka BB :)
A tak ciekawości: dużo zabawek mają Wasze dzieci?
Możesz sprzedać ma olx lub po prostu oddać. Jak nie prywatnie to może jakiś dom dziecka, samotnej matki itp.
Moje dzieci mają masę zabawek i książek. Tylko mi jest ciężko się z tym rozstać bo wiele jest super
CallMePoppy
Zaciekawiona BB
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za liczne polecenia! Pomoglyście mi znaleźć to,czego szukałam ostatecznie zamówiłam tego Fiata z Chicco i zestaw autek z B Toys. Oba zakupy są bardzo udane te mniejsze autka bardzo fajnie jeżdżą, są urocze. Fiat to hit, świetnie się nim steruje przy użyciu kierownicy, trąbi, wydaje różne motoryzacyjne dźwięki, w domu jest szaleństwo. Polecam jedno i drugie
Załączniki
Podziel się: