reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Praca, studia i mezowie ;)... Lubimy, czy nie?? Narzekania i zachwyty :)

reklama
o dziewcyznki witam .. nie mialam zbytnio czasku by pisac bo... Nie wrocilam do pracki jeszcze.. dopieor za tydzien zaczynam bo mielismy maly wypadek
w niedziele wieczorem mm zle jakos stanal na schodkach i sie przewrocil i ma pozrywane miesnie i sciegna ehhhh noga cala usztywniona teraz od uda do kostki prawie i o kulach chodzi jesli w ogole chodzi
no wiec jeszcze ten tydzien troche mu pomoge no i za tydzien w pniedzialek do pracki :)

a i nasza "niania" pisala do nas by nas poinformowac co pokupowala do swojego dmowego zlobeczka- rozne chodziki, krzeselka do karmienia, kojce, takie centra do zabawy i mnostwa zabawek :) kobitka sie wydaje naprawde fajna ale przekonamy sie dopiero jak Mala tam bedzie :)

oj Domiska ale sie Twój mezus doprawił- duzo zdrówka dla niego i szybkiego powrotu do formy:tak:co do miejsca gdzie bedzie Wasza córcia to mi sie wydaje fajnym rozwiazaniem(szkoda że u nas czegos takiego nie ma) po pierwsze kontakt z innymi dziecmi po drugie nie za dużo dzieci wiec pani lepiej skupic uwage na dzieciach.A rozterki Twoje podobne do moich , nie wiem jak mała zniesie rozłake(bo ja tez chce podjac prace) ale ja dłużej w domu nie wytrzymam , juz tak zdziczałam ze nie umiem sie zachowac wśród ludzi;-)
My mamy problem gdzie bedzie mała jak pójde do pracy, moja mama niby blisko ale za daleko aby codziennie przyjezdzała, żłobek odpada bo nigdzie miejsca nie znajde w miesiac, myslałam o babci K. jak by nas przycisło ale k. kategorycznie sie nie zgadza, jestem w kropce , myslę że jak już dostane prace to bedzie trzeba cos wykombinowac i tak chyba bedzie najlepiej:-p

Domiska ale sie Twoj maz doprawil. Szybkiego powortu do zdrowa mu zycze. No i fajnie ze znalazlas dobre day care, mam nadzieje ze Szantusi sie spodoba i bedzie z checia tam zostawala. A jesli moge zapytac to gdzie bedziesz pracowac?

Mada myslisz wynajac nianie? i czemu K nie zgadza sie zeby mala zajela sie jego babcia?

dzieki dziewczyny za mile slowa dla mm ;-) poki co jeszcze mu nie pozwolono wrocic do pracy.. poki co w domu jest do poniedzialku wtedy dopiero bedzie mial ten rezonans i sie okaze co jest z ta noga :confused:

Mada no wlasnie a dlaczego twoj maz sie nie zgadza na zostawienie malej z babcia? to chyba najlepsza z mozliwych opcji - przynajmniej tak by se wydawalo :confused:
a myslalas o niani? pewnie trzeba sie liczyc z dosc wysokimi oplatami co?

Wama a bede pracowala tutaj: 5 Star Hotels & Luxury Resorts in Colorado | The Broadmoor | Golf & Luxury Spa Vacations a dokladnie w jednymz biur jako administrative assistant :)

reklama
Domiska swietne miejsce. Napewno bedzie to bardzo fajna praca. Ja juz szukam pracy od jakis 3 mc i nic. Przenioslam sie na takie zadu..pie ze nic nie moge znalesc, a szukam w tym samym kierunku admin ass/ recepcja itp. No nic moze kiedys sie do mnie szczescie usmiechnie.

Do góry