Leyna ooo no to Twoje godzinki pracy mnie troche pocieszaja wiesz.. w sensie ze nie jestem sama w tym ;-)
mowisz Nianie.. i mowisz ze do tego stopnia sie przywiazal.. z jednej strony to olbrzymiiiiii plus bo wiesz ze dziecko ma super opieke.. a z drugiej uwaga.. hehe jaki znowu sobie wynalazlam problem zobacz.. z ta inna kobietka tyle czasu przebywa i tak ja polubil ze az za nia placze.. boje sie ze bylabym zazdrosna i byloby mi przykro z tego powodu
Domiska, to jak Piotrus reaguje na nianie oznacza, że moje dziecko czuje sie z nia bezpiecznie, a to dla mnie najwazniejsze nie boje sie, ze Piotrus bedzie nianie kochal wiecej, nie jestem zazdrosna w tym wzgledzie. teraz Piotrus jest jeszcze maly, wiec naturalnie zwraca sie ku osobie, z ktora przebywa duzo czasu, ale jak bedzie starszy to sie skapnie, ze mama to mama a niania to niania bo to do mamy sie przytula kiedy jest mu zle, kiedy go cos boli albo jak go mecza w nocy koszmary. zreszta, coraz dzielniej znosi rozstania z niania. ostatnio tylko sie skrzywil i zaraz poszedl ze mna do zabawy