reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
Pati..sciskam mocno, trzymaj sie dzielnie kobieto.jestesmy tu zawsze jesli bedziesz chciala sie wygadac to prosze bardzo
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Pati, jestesmy z Toba! Trzymaj sie dzielnie!
Potrzebuje dobrego psychologa Leyna jestes z poznania moze znasz kogos?
hmm, raczej nie znam nikogo kto by miał gabinet.
ale słyszałam, że Lechosław Gapik jest bardzo dobry - moja kumpela robiła u niego doktorat z problemów w związkach a jakaś znajoma chodziła na terapię.
tutaj info o nim + kontakt
http://ptt-terapia.pl/info/gapik.htm
on pisze artykuły do Głosu Wielkopolskiego
Domiska
Sierpniowa Mama'06
no to moze to odpowiedni watek dla mnie!postanowilam wrocic do pracy! do tej pory caly czas bylam w domku z Shannie..
no i tu mam male rozdarcie wewnetrzne.. chce wrocic do pracy zaczac powoli moze myslec nad jakas karierka.. wrocic do ludzi.. zarabiac pieniazki itd itd..
no ale.. zarazem chcialabym byc z Szantuska.. jeju moja praca bedzie pelnoetatowa czyli Szantuska bedzie w jednym z prywatnych zlobkow przez ten czas... jeju tyle godzin bez niej.. to mnie napawa tesknota i stresikiem:/
czy ja jestem chora?
czy da sie do tego przyzwyczaic?:/
poradzcie cos.. duzo z was pracuje ???
no i tu mam male rozdarcie wewnetrzne.. chce wrocic do pracy zaczac powoli moze myslec nad jakas karierka.. wrocic do ludzi.. zarabiac pieniazki itd itd..
no ale.. zarazem chcialabym byc z Szantuska.. jeju moja praca bedzie pelnoetatowa czyli Szantuska bedzie w jednym z prywatnych zlobkow przez ten czas... jeju tyle godzin bez niej.. to mnie napawa tesknota i stresikiem:/
czy ja jestem chora?
czy da sie do tego przyzwyczaic?:/
poradzcie cos.. duzo z was pracuje ???
reklama
Podziel się: