Dziękuję Ci bardzo za odpowiedz. Mam nadzieję, że niepotrzebnie panike siejeBeta jest bardzo ładna, czym większe wartości, tym mniejsze przyrosty , jak dla mnie beta ok
reklama
Ja tez tak miałam na 4 różnych testach blade kreski widoczne normalnie robione w 34 i 35 do a w 36 zrobiłam betę wyszła negatywnaTym bardziej jest to dziwne, że na trzech różnych się coś takiego pojawia. A na lekarza nie za wcześnie? Krew warto zbadać.
Test negatywny, więc śluz nie pomógł już mi się odechciewa tych starań.
Zawiedziona starająca
Początkująca w BB
Ja po 4 latach starań zaszłam w ciaże w sobotę powtarzam test , cieszę się , ale boje się szefowi powiedzieć jaka jest sytuacja , bo w pracy raczej ogarniam wszystko za wszystkich
Dziewczyny mam nieregularne cykle . 2 msc regularne przy duphastonie biorę go od 14-24 dnia miesiączki. Staramy się o maleństwo . Owulacja sprawdzona przez krew i u gin monitoring. Od tyg boli mnie cały czas jajnik lewy klocie , obecnie 17 DC. Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam i negatywny . Czy już by wyszedł jak już pozytywny ? Czy trzeba jeszcze poczekać . Miesiączka za 8 dni
Aleksandra893
Fanka BB :)
A ile dpo jesteś?Dziewczyny mam nieregularne cykle . 2 msc regularne przy duphastonie biorę go od 14-24 dnia miesiączki. Staramy się o maleństwo . Owulacja sprawdzona przez krew i u gin monitoring. Od tyg boli mnie cały czas jajnik lewy klocie , obecnie 17 DC. Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam i negatywny . Czy już by wyszedł jak już pozytywny ? Czy trzeba jeszcze poczekać . Miesiączka za 8 dni
bleucoco
Fanka BB :)
17 dc i termin @ za 8 dni, to bardzo wcześnie na test z moczu. Ile to dni po owulacji z monitoringu?Dziewczyny mam nieregularne cykle . 2 msc regularne przy duphastonie biorę go od 14-24 dnia miesiączki. Staramy się o maleństwo . Owulacja sprawdzona przez krew i u gin monitoring. Od tyg boli mnie cały czas jajnik lewy klocie , obecnie 17 DC. Oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam i negatywny . Czy już by wyszedł jak już pozytywny ? Czy trzeba jeszcze poczekać . Miesiączka za 8 dni
reklama
5 dni po17 dc i termin @ za 8 dni, to bardzo wcześnie na test z moczu. Ile to dni po owulacji z monitoringu?