Dziękuję bardzoGratulacje! Powtarzała test czy beta ?
Powtórzyłam test
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję bardzoGratulacje! Powtarzała test czy beta ?
Widać coś ale powtórz dla pewności rano powinno być bardziej widoczne. Ile po albo przed miesiączka ?Kochane Maminki a co myślicie o tym?
Planuje Według aplikacji "Flo" jutro ma byc @ więc dziś jest 28 dcWidać coś ale powtórz dla pewności rano powinno być bardziej widoczne. Ile po albo przed miesiączka ?
Tak bardzo bym chciała i nie wiem czy się udało już wariujePlanuje Według aplikacji "Flo" jutro ma byc @ więc dziś jest 28 dc
Poczekaj stres nie wskazanyTak bardzo bym chciała i nie wiem czy się udało już wariuje
Ja też trzymam kciuki za Ciebie. Poczekam jeszcze a jak @ nie przyjdzie zrobię betePoczekaj stres nie wskazany
Powtórz rano albo beta coś już powinno być.
Zakładam ze w czasie wyszły. Ja niestety miałam takie to nie byłam w ciąży(fałszywie pozytywne) ale każda kobieta inna. Tez bym bardzo chciała ale mam dość sprawdzania myślenia poddałam się.
Daj znać jak wyszło Trzymam kciuki
To test Facelle? Jeśli tak, u mnie była jeszcze słabsza przed @ i ma już prawie 15 miesięcyKochane Maminki a co myślicie o tym?
Tak Facelle z RossmanaTo test Facelle? Jeśli tak, u mnie była jeszcze słabsza przed @ i ma już prawie 15 miesięcy
Trzymam kciuki