reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pozytywny test ciążowy.

W którym dniu cyklu lub ile dni bo owulacji wyszedł wam pozytywny test ciążowy? Jestem siedem dni przed miesiączką I nie mogę się powstrzymać.
To zależy czy wiesz kiedy mogła wystąpić owulacja. U mnie przy nieregularnych cyklach pozytywny test wyszedł dopiero w 42 dc (wcześniej robiony w 35- negatyw)😊

reklama
4dni przed miesiączką. U mnie to było 11dzien po domniemanej owu, bo nie miałam monitoring. Mierzyłam temp. Więc miej więcej wiedziałam. Cień cienia. Popołudniu test z krwi wykazał już 48 :)
U mnie fajnie sprawdziły się testy z Rossmana fac.elle. 10ml. On mi pokazywał kreseczkę, a inny nie. Później jeszcze zrobilam dwa 🙈
Właśnie zaopatrzyłam się w dwa testy z facelle. Zostało mi 6 dni do @ I nie mogę się doczekać.

Powiem szczerze, że to jest taki cień, że nie da się to zobaczyć na zdjęciu.
Hmmm... Szkoda. Powtórz jutro. A jak nie to beta.
U mnie pierwszy test mąż nie zobaczył rano. Ale popołudniu już było widać taki jasnoróżowy cień.
A na drugi dzień ładna kreseczka. Choć beta pokazywała z krwi 46, lub 48 już dokładnie nie pamiętam.

Więc trzymam kciuki A jutrzejszy test :)

Hmmm... Szkoda. Powtórz jutro. A jak nie to beta.
U mnie pierwszy test mąż nie zobaczył rano. Ale popołudniu już było widać taki jasnoróżowy cień.
A na drugi dzień ładna kreseczka. Choć beta pokazywała z krwi 46, lub 48 już dokładnie nie pamiętam.

Więc trzymam kciuki A jutrzejszy test :)
Następny robię w poniedziałek. Już się mega nakręciłam I mam nadzieję zobaczyć dwie tłuste krechy :D

Ja zrobiłam 5 dni po spodziewanej @ raczej byłam nastawiona że i tak będzie negatywny a tu ku mojemu zaskoczeniu nie musiałam długo czekać na tą drugą kreskie bo ona zaraz była z niedowiary zrobiłam jeszcze 5 kolejnych 🤣🤣😂🤣😂🤣

reklama
Do góry