reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny test ciążowy.

reklama
Hej, dziewczyny. Na wczorajszym teście pokazała się kreska, co sądzicie ? Po południu wykonam drugi test

Załączniki

• AD3157F7-48DE-41D4-8D54-101A84F57CE5.jpeg
    AD3157F7-48DE-41D4-8D54-101A84F57CE5.jpeg
    895,4 KB · Wyświetleń: 4 558
Hej, dziewczyny. Na wczorajszym teście pokazała się kreska, co sądzicie ? Po południu wykonam drugi test
Kreska po czasie się nie liczy... choć ta jest mocno widoczna. A czemu chcesz powtarzać po południu? Najlepiej z porannego moczu robić, jeśli jest dość wcześnie...

Test do wyrzucenia, a nie oglądania, musisz powtórzyć test, tylko lepiej jutro rano, z pierwszego moczu, bo jak zrobisz dzisiaj po południu, to znowu będzie fiksowanie, jak nie wyjdzie.

Dziewczyny, jestem w 32 dc, 10 dni po owulacji (na podstawie obserwacji własnych i wyliczeń apki), dziś zrobiłam test z porannego moczu. Ledwie widoczna druga kreseczka zaczęła się pojawiać, wynik po 3 minutach zamieszczam poniżej. Oczywiście test będę powtarzać do terminu spodziewanej miesiączki (przez 4 kolejne dni), chociaż mam nadzieję, że już mamy z mężem mały powód do świętowania! 😍♥️

Załączniki

• 300E265B-0A5F-43F4-BBCA-4845E219F7DC.jpeg
    300E265B-0A5F-43F4-BBCA-4845E219F7DC.jpeg
    1,5 MB · Wyświetleń: 4 159
Dziewczyny, jestem w 32 dc, 10 dni po owulacji (na podstawie obserwacji własnych i wyliczeń apki), dziś zrobiłam test z porannego moczu. Ledwie widoczna druga kreseczka zaczęła się pojawiać, wynik po 3 minutach zamieszczam poniżej. Oczywiście test będę powtarzać do terminu spodziewanej miesiączki (przez 4 kolejne dni), chociaż mam nadzieję, że już mamy z mężem mały powód do świętowania! 😍♥️

Kreseczka widoczna, gratulacje :)

reklama
Do góry