reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pozytyw czy negatyw?

Życzę aby ci się udało niestety nie ma reguły jaki test bo każdy może dać fałszywie dodatni wynik najlepiej zrobić betę i nie rozmyślać czy test pokazał wiarygodny wynik. Życzę powodzenia 😉😉

Koniecznie daj znać jak u ciebie wyjdzie 🙂
a masz może jeszcze te testy? Ja wiem, że już są nie ważne i powinny wylądować w koszu! Jednak ja lubię zachowywać kilka dni i tak też zrobiłam tym razem. Teraz juz sie wyschniete i ten z wczoraj co nie było nic jest pusty a ten z dzisiaj co byl cień cienia ma różową kreskę.. Dlatego pytam jak Twoje

reklama
a masz może jeszcze te testy? Ja wiem, że już są nie ważne i powinny wylądować w koszu! Jednak ja lubię zachowywać kilka dni i tak też zrobiłam tym razem. Teraz juz sie wyschniete i ten z wczoraj co nie było nic jest pusty a ten z dzisiaj co byl cień cienia ma różową kreskę.. Dlatego pytam jak Twoje
Moje już w koszu po wynikach bety

polecam pójść na betę ☺️

Ja testowałam od niedzieli, w niedzielę pink pozytywny później zrobiłam innej firmy tego samego dnia i już negatyw. W poniedziałek i wtorek negatyw a dzisiaj zrobiłam test w południe i pozytyw następny też z bardziej widoczną kreską 🫣 jutro mykam na betę, bo chcę mieć pewność w 100%

polecam pójść na betę ☺️

Ja testowałam od niedzieli, w niedzielę pink pozytywny później zrobiłam innej firmy tego samego dnia i już negatyw. W poniedziałek i wtorek negatyw a dzisiaj zrobiłam test w południe i pozytyw następny też z bardziej widoczną kreską 🫣 jutro mykam na betę, bo chcę mieć pewność w 100%
Koniecznie

polecam pójść na betę ☺️

pójdę na betę jak test wyjdzie. Mam za sobą 2 lata starań, 1 nieudane in vitro i syna z drugiego podejścia. Lubię robić testy i się dopatrywać 😂

A u Ciebie te testy z poniedziałku i wtorku to jakiej czułości były?

reklama
noo i to bardzo. Mam nadzieję że te dzisiejsze testy są w 100% pozytywe, ale nie nakręcam się
po tym wszystkim co przeszlam wiem, że trzeba na spokojnie podchodzic do testowania ale jak już widać cień ale różowy i bez większego przypatrywania i rozbierania testów to warto iść na betę bo coś się dzieje 😁

Do góry