Mimi94
Fanka BB :)
ale ciemiejsza od tej na zdj?Tak wyszła blada kreska na betę idę w środę bo niestety dziś i jutro pracuje do 19
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ciemiejsza od tej na zdj?Tak wyszła blada kreska na betę idę w środę bo niestety dziś i jutro pracuje do 19
Test robiony z innej marki nadal blada podobna do tej nie mam zdjęcia żeby pokazaćale ciemiejsza od tej na zdj?
Daj znać co wyjdzie trzymam kciukiTak wyszła blada kreska na betę idę w środę bo niestety dziś i jutro pracuje do 19
Udało mi się zrobić dziś betę niestety ciąży brak. Beta poniżej 5. Test fałszywy niestety nie kupię już z tej marki. Recepcjonistka z laboratorium poleciła ovarin czy według was warto jestem zielona w tej kwestiiDaj znać co wyjdzie trzymam kciuki
Widocznie trafiły się dwa felerny testy dwóch różnych marek ....Test robiony z innej marki nadal blada podobna do tej nie mam zdjęcia żeby pokazać
Przykro miUdało mi się zrobić dziś betę niestety ciąży brak. Beta poniżej 5. Test fałszywy niestety nie kupię już z tej marki. Recepcjonistka z laboratorium poleciła ovarin czy według was warto jestem zielona w tej kwestii
Cóż zdarza się zacznę suplementację i pójdzie gładko jak w poprzednich ciążachWidocznie trafiły się dwa felerny testy dwóch różnych marek ....
trochę mnie zmartwiłaś bo ja też jestem na etapie testowania i tak jak nigdy mnie te testy nie zawiodły tak teraz nie wiem go myśleć. Wczoraj nic (choć wmawiałam sobie ze cień cienia cienia) a dziś cień widoczny gołym okiem bez przypatrywania się... Zobaczymy jutroCóż zdarza się zacznę suplementację i pójdzie gładko jak w poprzednich ciążach
Życzę aby ci się udało niestety nie ma reguły jaki test bo każdy może dać fałszywie dodatni wynik najlepiej zrobić betę i nie rozmyślać czy test pokazał wiarygodny wynik. Życzę powodzeniatrochę mnie zmartwiłaś bo ja też jestem na etapie testowania i tak jak nigdy mnie te testy nie zawiodły tak teraz nie wiem go myśleć. Wczoraj nic (choć wmawiałam sobie ze cień cienia cienia) a dziś cień widoczny gołym okiem bez przypatrywania się... Zobaczymy jutro