reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytyw czy negatyw?

reklama
Udało mi się zrobić dziś betę niestety ciąży brak. Beta poniżej 5. Test fałszywy niestety nie kupię już z tej marki. Recepcjonistka z laboratorium poleciła ovarin czy według was warto jestem zielona w tej kwestii 😉
Przykro mi 😪
Mnie już tez pare razy oszukał .. a ciąży nie było 😖

Cóż zdarza się zacznę suplementację i pójdzie gładko jak w poprzednich ciążach 🙂
trochę mnie zmartwiłaś bo ja też jestem na etapie testowania i tak jak nigdy mnie te testy nie zawiodły tak teraz nie wiem go myśleć. Wczoraj nic (choć wmawiałam sobie ze cień cienia cienia) a dziś cień widoczny gołym okiem bez przypatrywania się... Zobaczymy jutro

reklama
trochę mnie zmartwiłaś bo ja też jestem na etapie testowania i tak jak nigdy mnie te testy nie zawiodły tak teraz nie wiem go myśleć. Wczoraj nic (choć wmawiałam sobie ze cień cienia cienia) a dziś cień widoczny gołym okiem bez przypatrywania się... Zobaczymy jutro
Życzę aby ci się udało niestety nie ma reguły jaki test bo każdy może dać fałszywie dodatni wynik najlepiej zrobić betę i nie rozmyślać czy test pokazał wiarygodny wynik. Życzę powodzenia 😉😉

Koniecznie daj znać jak u ciebie wyjdzie 🙂

Do góry