reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

pieszczoszka1988

Jestem mamusią
Miasto
Bielsko-Biała
To może ja zacznę :) Mam na imię Sylwia w tym roku kończę 29 lat .Mieszkam w Bielsku-Białej ( woj .śląskie ) .
Mam cudowną córeczkę która w kwietniu skończy 5 lat. Postanowiliśmy z partnerem postarać się o rodzeństwo dla naszej córci... no i się udało :) Jestem mega wesołą osobą o dobrym serduchu i kocham zwierzęta :)

reklama
Hej.Mam na imię Angelika.Mam 26 lat i mieszkam blisko Łodzi.Jest to moja pierwsza ciąża i bardzo wyczekiwana.Jestem pełna obaw i strachu ale mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze ;)To dopiero początek ;)

hej, jestem Magda, mam 24 lata i obecnie jestem na 5 roku studiów w Gdańsku, dziś dowiedziałam się o swojej pierwszej ciąży (35dc) :)
wczoraj wracając z pracy bardzo źle się czułam (nudności) więc kupiłam test i dziś po 1-2 minutach już były ładne 2 kreski, testowa jedynie odrobinę bledsza ale równie gruba i widoczna (na żywo jest mocniejsza niż na zdjęciu)... aż nie dowierzając poszłam na betę zaraz xD
Póki co, jedynie tatuś wie, że zostanie tatą... mam mieszaninę obaw i radości w związku z tym wszystkim
test.jpg

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    135,2 KB · Wyświetleń: 445
hej, jestem Magda, mam 24 lata i obecnie jestem na 5 roku studiów w Gdańsku, dziś dowiedziałam się o swojej pierwszej ciąży (35dc) :)
wczoraj wracając z pracy bardzo źle się czułam (nudności) więc kupiłam test i dziś po 1-2 minutach już były ładne 2 kreski, testowa jedynie odrobinę bledsza ale równie gruba i widoczna (na żywo jest mocniejsza niż na zdjęciu)... aż nie dowierzając poszłam na betę zaraz xD
Póki co, jedynie tatuś wie, że zostanie tatą... mam mieszaninę obaw i radości w związku z tym wszystkim
Zobacz załącznik 801642
Hej :) No to w podobnej sytuacji jesteśmy! Rocznikowo 24, ale jestem na 4 roku wety więc ten semestr dokończę, ale na przyszły rok dziekanka koniecznie. W sumie nie planowałam w tej chwili zajść w ciąże, ale mieliśmy podejście jak będzie to będzie. Pierwsze chwile mimo wszystko szok, ale ogólnie bardzo się cieszymy. Też narazie czekam z wtajemniczaniem wszystkich, ale nie wiem czy do końca 1 trymestru doczekam żeby powiedzieć rodzicom. Często piłam piwko z mamą w piątki jak wpadałam do domu i trochę podejrzane że nagle nie lubie ;) A i mam na imię Aneta :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry