reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

Hej Ania! :)
Mamy podobne terminy, w jakiej dzielnicy mieszkasz (ja też jestem z Wawy) i czy wybrałaś już jakiś szpital w Wawie? Trzymam kciuki aby ta ciąża przebiegła pomyślnie !
Hej [emoji3] jak miło, ja mieszkam na Kabatach. Nie zdecydowałam się jeszcze na żaden szpital, ale sporo osób namawia mnie na Karową - mają najbardziej profesjonalny oddział ginekologiczny i lekarzy... Dopiero w przyszłym tygodniu idę do lekarza, żeby założył mi kartę ciąży, wybrałam go po opiniach z netu i po tym że blisko mojego domu przyjmuje, zobaczę czy będzie OK...
A Ty? Jak to jest u Ciebie?

7v8rflw1jd7z9oat.png

reklama
Hej [emoji3] jak miło, ja mieszkam na Kabatach. Nie zdecydowałam się jeszcze na żaden szpital, ale sporo osób namawia mnie na Karową - mają najbardziej profesjonalny oddział ginekologiczny i lekarzy... Dopiero w przyszłym tygodniu idę do lekarza, żeby założył mi kartę ciąży, wybrałam go po opiniach z netu i po tym że blisko mojego domu przyjmuje, zobaczę czy będzie OK...
A Ty? Jak to jest u Ciebie?

7v8rflw1jd7z9oat.png
To do mnie nie masz bliżej niż na drugi koniec Wawy. Ja mieszkam pod Piasecznem, koło Zalesia Górnego.

No trochę moich znajomych tam pracuje... to wiem o co cho... Ale Ty już wkrótce będziesz miała dłuuuugą przerwę [emoji6]

7v8rflw1jd7z9oat.png

reklama
Hej! Mam na imie Magda, mam 30 lat I bylam juz kiedys czlonkiem forum tutaj pod innym nickiem.
O dziecko staramy sie od prawie 8 lat. Pierwsza ciaza 25tydzien- martwy porod. Druga ciaza rowniez skonczyla sie niepowodzeniem (w 7tygodniu I bylo to 5 lat temu). Od 5 lat na tescie nie zobaczylam 2 kresek, az do tego wtorku :D Ciesze sie kazda sekunda :D z wyliczen wychodzi 21 grudzien :D ale bywa roznie :D

Do góry