reklama
aneczka771
Zaangażowana w BB
Gurek tylko patrząć na nasze terminy to jeszcze się okaże, że zostaniemy mamusiami w sierpniu. Czas pokaże....:-)
erzsebeth
Fanka BB :)
hej mam na imie Paulina jestem z Poznania, mam 20 lat z narzeczonym wstrzelilismy sie juz w drugim cyklu staran, nasz termin to 30.06 lub 3.07 choc mamy cicha nadzieje ze urodzi sie 2 i zrobi prezent urodzinowy tatusiowi aktualnie dzidzi ma 17 tygodni 6 dni, jest to moja pierwsza ciaza, brzuszek juz jest widoczny i od dwoch dni czuje juz ruchy, choc to juz poczatek 5 miesiaca plec nadal pozostaje dla nas tajemnica
Witam wszystkich , pochodze z Wroclawia , aktualnie mieszkam w UK z moim partnerem, mam na imie Ewelina i mam 21 lat jestem w 16tyg ciazy . To moja pierwsza i nie planowana ciaza , ale juz sie strasznie ciesze i nie moge doczekac . Ogólnie ciążę przechodzę tragicznie , od listopada ciągłe wymioty -6kg na wadze , wstręt do jedzenia i teraz doszla zgaga , idzie sie wykończyć ale warto sie poświęcić. Od Kwietnia ide na urlop takze dam rade . Pozdrawiam was serdecznie i milo was poznac!
reklama
Witam
Już zadebiutowałam w temacie Lipcowe mamy Ale postaram się może coś jeszcze dodać. Na imię mam Mariola, chociaż znajomi mówią do mnie Majka, obecna ciąża przebiega trochę bardziej problemowo niż poprzednia (bardzo bezproblemowa), ale nie mam typowych dolegliwości ciążowych, nie wiem co to są zachcianki ciążowe i wymioty na szczęście są mi obce
Zawsze chcieliśmy z mężem co najmniej dwójkę dzieci, a że prawdopodobnie będzie druga dziewczynka (a mąż po cichu liczył na chłopca) to myślę, że to może nie być nasza ostatnia pociecha
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie
Już zadebiutowałam w temacie Lipcowe mamy Ale postaram się może coś jeszcze dodać. Na imię mam Mariola, chociaż znajomi mówią do mnie Majka, obecna ciąża przebiega trochę bardziej problemowo niż poprzednia (bardzo bezproblemowa), ale nie mam typowych dolegliwości ciążowych, nie wiem co to są zachcianki ciążowe i wymioty na szczęście są mi obce
Zawsze chcieliśmy z mężem co najmniej dwójkę dzieci, a że prawdopodobnie będzie druga dziewczynka (a mąż po cichu liczył na chłopca) to myślę, że to może nie być nasza ostatnia pociecha
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie