reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;-)

reklama
Gurek tylko patrząć na nasze terminy to jeszcze się okaże, że zostaniemy mamusiami w sierpniu:). Czas pokaże....:-)

aneczka nie przewiduje takiego scenariusza. Syna urodziłam dzień przed terminem, więc nie planuję przenosić ;P Życie pokaże.

Czesc Dziewczyny :)
Mam na imie Monika, mam 28 lat, to jest moja pierwsza ciaza, termin mamy na 27 lipca :) Lada dzien czeka mnie przeprowadzka pod Warszawe :) Razem z mezem mamy pieska a niedlugo odbieramy naszego drugiego psiego rozrabiake :)

Cześć Dziewczyny,
mam na imię Stella i chyba będę najstarsza w naszym lipcowym stadku ;)
Mieszkam we Wrocławiu.Jestem mamą dwóch całkiem dużych facetów .
A w lipcu mam nadzieje na wyczekaną i wymarzoną córkę:)
pozdrawiam

hej mam na imie Paulina jestem z Poznania, mam 20 lat z narzeczonym wstrzelilismy sie juz w drugim cyklu staran, nasz termin to 30.06 lub 3.07 choc mamy cicha nadzieje ze urodzi sie 2 i zrobi prezent urodzinowy tatusiowi :) aktualnie dzidzi ma 17 tygodni 6 dni, jest to moja pierwsza ciaza, brzuszek juz jest widoczny i od dwoch dni czuje juz ruchy, choc to juz poczatek 5 miesiaca plec nadal pozostaje dla nas tajemnica

Witam wszystkich , pochodze z Wroclawia , aktualnie mieszkam w UK z moim partnerem, mam na imie Ewelina i mam 21 lat jestem w 16tyg ciazy . To moja pierwsza i nie planowana ciaza , ale juz sie strasznie ciesze i nie moge doczekac . Ogólnie ciążę przechodzę tragicznie , od listopada ciągłe wymioty -6kg na wadze , wstręt do jedzenia i teraz doszla zgaga , idzie sie wykończyć ale warto sie poświęcić. Od Kwietnia ide na urlop takze dam rade . Pozdrawiam was serdecznie i milo was poznac!:)

reklama
Witam :)
Już zadebiutowałam w temacie Lipcowe mamy :) Ale postaram się może coś jeszcze dodać. Na imię mam Mariola, chociaż znajomi mówią do mnie Majka, obecna ciąża przebiega trochę bardziej problemowo niż poprzednia (bardzo bezproblemowa:)), ale nie mam typowych dolegliwości ciążowych, nie wiem co to są zachcianki ciążowe i wymioty na szczęście są mi obce :)
Zawsze chcieliśmy z mężem co najmniej dwójkę dzieci, a że prawdopodobnie będzie druga dziewczynka (a mąż po cichu liczył na chłopca;)) to myślę, że to może nie być nasza ostatnia pociecha :D
Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie :)

Do góry