reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;-)

Cześć mamuśki :)
Aśka z tej strony :) Mieszkam na Śląsku. Jestem szczęśliwą mężatką od 3 lat. To moja 3 ciąża, dwie poprzednie zakończyły się niepowodzeniem w pierwszym trymestrze :(

reklama
cześć! mam na imię Olga, pracuje jako specjalista od PR-u, a w wolnych chwilach gotuję i piekę jak szalona.
to moja pierwsza ciąża, więc jestem zestresowana dosłownie wszystkim (;

Czesc :-) Mam na imie Kasia I mam 24 lata. Jestem mama 5, 5 letniego Mikolaja I 4 letniej Ani. Mieszkamy w Kielcach. 6 lipca po raz 3 zostane mama I z tego powodu jestem przeogromnie szczesliwa :-)

Heej!
Mam na imie Martyna, mam 22 lata i 13 lipca zostane mamą po raz pierwszy!;)
Razem z moim Lubym Tomaszem jesteśmy razem 9 lat i przeogromnie się cieszymy z naszego malucha :)
Na codzien pracuje, co drugi weekend studiuje administracje i takim cudem dni uciekają jak szalone. Stresuje się kazdym drgnięciem, bolem ukłuciem i wszystkim innym :-)
Pozdrawiam i oby do przodu kochane lipcóweczki :-)

Witam Lipcóweczki!
Mam na imię Natalia, 25lat i jestem z Chojnic. W brzuszku rozwija się moje pierwsze planowane dzieciątko. Już ponad 2 lata jestem żoną. Cieszę się, że jest takie miejsce jak to, bo mam wrażenie, że od braku zajęć w domu niedługo dostanę w głowę. Termin mam na 6 lipca i liczę, że ten czas oczekiwania na maleństwo jakoś zleci.

Witam, mam 23 lata mój pierwszy syn ma 4 latka, drugi 8 miesięcy. Pierwsza ciąża przechodziła jak na typowego chłopaka:-):-):-) ogórki wszystko co kwaśne... urodzony siłami natury w 37tyg... 3600kg 58cm:-) druga ciąża na słodko do końca:-) a tu chłopak:-) przez cc 40tydz, 4300kg i 60cm... teraz jestem w 6 tyg, mdłości brak apetytu i wielką ochota na corcie:-):-):-) Jak ją bardzo bym chciała mieć dziewczynkę teraz:-):-):-) ale nie brzydne....:*( pierwszy raz w życiu chce zbrzydnac aby była córeczka:-):-):-) barak zachcianek, ogółem mogę na samej wodzie żyć, chodź wiem że nie mogę , wmuszam jedenie jedynie... z moim jesteśmy 5 lat w mikołajki:-)

czesc dziewczyny! :) milo mi was poznac! mam 25 lat, to moja pierwsza ciaza, na ten moment brak zachcianek, czasem mnie troszke muli, ale nie jest najgorzej
:) jestem na maksa szczesliwa!

Hej dziewczyny!
I ja dołączam do Waszego grona:) Mam na imię Ewa, 29 lat i termin z om na 19 lipca. To moja trzecia planowana ciąża, mam już dwóch synków:) Jestem z Warszawy i tu mieszkam.

Witam :) Mam na imie Ada, mam 25 lat, pochodzę z Łodzi, mieszkam i pracuje w UK, jestem mamą dwóch synków- Konrada 5 lat i Sebastiana prawie 2 latka, obie ciąże rozwiązane przez cc, w niedziele robiłam test i wyszedł pozytywny po ponad dwóch tygodniach bez okresu :-) jesteśmy z moim M 8 lat razem i 5 lat po ślubie ;-) mamy także dwa owczarki niemieckie Shadow i Layla, myszoskoczka, papuzkę i dwa akwaria :-D jutro pierwsza wizyta u lekarza po której pewnie dostanę skierowanie do położnej a około 12 tygodnia pierwsze usg, jak na razie termin wyliczony z @ to 25 lipca:-)
Buziaki i pozdrawiamy ;-)

reklama
Witajcie Dziewczyny :-)
Mój falstart odbył się na forum, a dopiero dzisiaj znalazłam wątek, w którym przedstawiamy się :-)
Mam na imię Justyna, mam 32 lata i jestem z Warszawy. Z moim partnerem bardzo długo staraliśmy się o dziecko i dzięki in vitro mam nadzieję około 12 lipca zostaniemy rodzicami.
Zawodowo zajmuje się marketingiem.
Miło Was poznać :-)

Do góry