reklama
nieobecna87
Fanka BB :)
Gosha - tak mi się nasunęła piosenka mojego dziecka: "Witamy Cię, witamy Cię, powitaj z nami ten nowy dzień!"
gosha_88
Dzięki za przemiłe powitanie
Jestem z Krakowa,.tu się urodziłam, wychowałam i mieszkam od zawsze.
Z rodzinką faktycznie szybko mi poszło, trochę inaczej planowałam swoje życie jako nastolatka ale jednak ktoś na górze wymyślił inaczej i jestem szczęśliwa że tak się stało
Aquala jesteśmy w trakcie zbierania wniosków. Zdolność teoretycznie mamy, jest tylko problem z tym że ja jestem na L4 a banki źle na to patrzą
A że chcemy brać właśnie w MDM to sprawdzają wszystko na.wszystkie strony...
Jestem z Krakowa,.tu się urodziłam, wychowałam i mieszkam od zawsze.
Z rodzinką faktycznie szybko mi poszło, trochę inaczej planowałam swoje życie jako nastolatka ale jednak ktoś na górze wymyślił inaczej i jestem szczęśliwa że tak się stało
Aquala jesteśmy w trakcie zbierania wniosków. Zdolność teoretycznie mamy, jest tylko problem z tym że ja jestem na L4 a banki źle na to patrzą
A że chcemy brać właśnie w MDM to sprawdzają wszystko na.wszystkie strony...
kasiekz
Hej
Kasia, lat 30 Mam za soba jedno poronienie w 9tc. Obecnie mam urocza i grzeczniutka 2-latke z ktora jestem na wychowawczym Mam nadzieje ze dotrwam z wami do stycznia i powieksze swoja rodzine
Kasia, lat 30 Mam za soba jedno poronienie w 9tc. Obecnie mam urocza i grzeczniutka 2-latke z ktora jestem na wychowawczym Mam nadzieje ze dotrwam z wami do stycznia i powieksze swoja rodzine
agulqa_b
Gosha ja tez jestem na l4 od maja... mdm nje bierzemy, po 1 to nasze drugie mieszkanie a po 2 naszym zdaniem ta oferta jest dobra dla developerow nie kupujacych. Alw to tylko nasza skromna opinia ;-)
agulqa_b
Megipegi a skad jestes ?
reklama
Podziel się: