reklama
S
sencha
Gość
Dzięki za przemiłe powitanie
Jestem z Krakowa,.tu się urodziłam, wychowałam i mieszkam od zawsze.
Z rodzinką faktycznie szybko mi poszło, trochę inaczej planowałam swoje życie jako nastolatka ale jednak ktoś na górze wymyślił inaczej i jestem szczęśliwa że tak się stało
Aquala jesteśmy w trakcie zbierania wniosków. Zdolność teoretycznie mamy, jest tylko problem z tym że ja jestem na L4 a banki źle na to patrzą
A że chcemy brać właśnie w MDM to sprawdzają wszystko na.wszystkie strony...
hej powodzenia ze sprawami mieszkaniowymi, my też liczymy na kupno własnego m w najbliższym roku
Witaj MegiPegi
To jest chyba odpowiednie miejsce do przedstawienia się
Mieszkam we Wrocławiu, styczniowa dziewczyna będzie moją drugą córeczką, starsza urodziła się w lutym 2011 i ma na imię Nina.
Poród mam wyznaczony na 24 stycznia więc teraz jestem w połowie 17 tygodnia. Na razie bobas rozwija się dobrze, rośnie tak jak trzeba, ja też się czuję świetnie. Generalnie nie mam żadnych problemów/przykrych dolegliwości ciążowych, w pierwszej ciąży było podobnie. Mam więc nadzieję spokojnie i zdrowo doczekać do porodu.
Mieszkam we Wrocławiu, styczniowa dziewczyna będzie moją drugą córeczką, starsza urodziła się w lutym 2011 i ma na imię Nina.
Poród mam wyznaczony na 24 stycznia więc teraz jestem w połowie 17 tygodnia. Na razie bobas rozwija się dobrze, rośnie tak jak trzeba, ja też się czuję świetnie. Generalnie nie mam żadnych problemów/przykrych dolegliwości ciążowych, w pierwszej ciąży było podobnie. Mam więc nadzieję spokojnie i zdrowo doczekać do porodu.
agulqa_b
Fanka BB :)
Susel super ze nie masz niemilych dolegliwosci. Teraz juz z gorki :-)
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Askar witaj :-) fajnie ze ktos jeszcxe dolacza :-)
Podziel się: