reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!

musisz wejść na swój profil i w tabelce EDYTUJ SYGNATURĘ wkleić adres paseczka, potem enter i następna linijka. Tan link który podałam służy m.in do testowania.

reklama
Cześć, Mam na imię Magda , mam 30 lat i mieszkam w małej miejscowości na Podkarpaciu. Termin pojawienia się dzidzi mam na 11 listopada 2014:-). Pracuję w handlu.

Hej dziewczynki. Mam na imię Kasia, mam 32 lata, i prawie czteroletniego synka Antosia. Mieszkam w niewielkiej miejscowości (czyt. na wsi:-D) niedaleko Piotrkowa. Termin porodu mam 8 listopada. Mam nadzieje, ze miło spędzimy czas aż do porodu albo i dłuzej...

Hej :) mam na imię Kasia i 24 listopada skończę 25 lat :) termin mam rownież na 8 listopad :) to moja pierwsza dzidzia i jestem mega szczęśliwa ! Mieszkam 3,5 roku w Danii i nie spieszno mi do Polski ... :)
Pozdrowionka !

Cześć! Mam na imię Ania, w tym roku kończę 31 lat, spodziewam się drugiego dziecka, mam już syna prawie 7 letniego.

Witam wszystkich :-)
Powracam na forum po ponad 3 latach.
Mam na imie Monika pochodze ze Szczecina a obecnie mieszkam z mezem i prawie 4 letnia corcia we Francji.
Spodziewamy sie kolejnej dzidzi, termin to okolo 7 listopad.

Ooo to fajnie:-) ja mieszkalam na slonecznym(za dzieciaczka) kilka lat i dluuuuugo na os Bukowym.A pozniej wyprowadzilismy sie na wies pod Gryfino.

Witam wszystkie forumowiczki! Również dołączam do Waszego grona :) Mam na imię Ania, mam 23 lata i od roku jestem szczęśliwą mężatką. Mieszkamy w Warszawie, skończyłam pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną, od 4 lat pracuję w przedszkolu :) A w pierwszej połowie listopada a dokładnie 11 listopada spodziewam się naszego maleństwa :-)
Pozdrawiam!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry