reklama
Hej dziewczynki. Mam na imię Kasia, mam 32 lata, i prawie czteroletniego synka Antosia. Mieszkam w niewielkiej miejscowości (czyt. na wsi) niedaleko Piotrkowa. Termin porodu mam 8 listopada. Mam nadzieje, ze miło spędzimy czas aż do porodu albo i dłuzej...
Hej mam na imię Kasia i 24 listopada skończę 25 lat termin mam rownież na 8 listopad to moja pierwsza dzidzia i jestem mega szczęśliwa ! Mieszkam 3,5 roku w Danii i nie spieszno mi do Polski ...
Pozdrowionka !
Pozdrowionka !
M
Mona6061
Gość
Witam wszystkich :-)
Powracam na forum po ponad 3 latach.
Mam na imie Monika pochodze ze Szczecina a obecnie mieszkam z mezem i prawie 4 letnia corcia we Francji.
Spodziewamy sie kolejnej dzidzi, termin to okolo 7 listopad.
Powracam na forum po ponad 3 latach.
Mam na imie Monika pochodze ze Szczecina a obecnie mieszkam z mezem i prawie 4 letnia corcia we Francji.
Spodziewamy sie kolejnej dzidzi, termin to okolo 7 listopad.
M
Mona6061
Gość
Ooo to fajnie:-) ja mieszkalam na slonecznym(za dzieciaczka) kilka lat i dluuuuugo na os Bukowym.A pozniej wyprowadzilismy sie na wies pod Gryfino.
Witam wszystkie forumowiczki! Również dołączam do Waszego grona Mam na imię Ania, mam 23 lata i od roku jestem szczęśliwą mężatką. Mieszkamy w Warszawie, skończyłam pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną, od 4 lat pracuję w przedszkolu A w pierwszej połowie listopada a dokładnie 11 listopada spodziewam się naszego maleństwa :-)
Pozdrawiam!!
Pozdrawiam!!
Ostatnia edycja:
reklama
iwo:)
Fanka BB :)
Aniu zapraszamy do pisania na watku Listopad 2014 https://www.babyboom.pl/forum/listopad-2014-a-f562/ :-)
Podziel się: