reklama
sylwia_k
Fanka BB :)
Witam wszystkie sierpnióweczki :-) Mam na imię Sylwia, mam 26 lat i 7 września 2013 r. wyszłam za mąż. Tuż po tym wydarzeniu wraz z mężem w wolnym czasie byliśmy oczywiście pochłonięci sprawami poślubnymi: wspólnym wyjazdem, odbiorem zdjęć, filmu z wesela, odwiedzinami osób, które nie mogły zjawić się na ślubie, a prosiły o przyjazd, itd.
Aż wreszcie po dwóch miesiącach przyszła pora na poważne rozmowy i decyzję o podjęciu starań o dzidziusia. Udało się w zasadzie od razu :-)
Będziemy mieć synka ;-) nad imieniem jeszcze pracujemy - są 4 do wyboru ;-)
Mam termin na ok. 23 sierpnia.
Pozdrawiam wszystkie sierpniówki 2014 :-)
Aż wreszcie po dwóch miesiącach przyszła pora na poważne rozmowy i decyzję o podjęciu starań o dzidziusia. Udało się w zasadzie od razu :-)
Będziemy mieć synka ;-) nad imieniem jeszcze pracujemy - są 4 do wyboru ;-)
Mam termin na ok. 23 sierpnia.
Pozdrawiam wszystkie sierpniówki 2014 :-)
Izis86
To ja tydzień wcześniej my w zasadzie stwierdziliśmy, że po ślubie to już można jak się chce, kiedy się chce i gdzie się chce ; D i doszliśmy też do kolejnego wniosku - że można już zacząć pracować nad potomkiem bo nie wiadomo ile to potrwa ;D
katrina86
siema sylwia ja mam termin 24/26
Witajcie dziewczyny Ja również może się przedstawię. Mam na imię Martyna, 21 lat i mieszkam w Krakowie. Obecnie jestem na wychowawczym, mamy już 22 miesięcznego urwiska, to moja druga ciąża. Udało się w drugim cyklu. Marzę o córeczce ale na razie maluszek nie chcę się pokazać. Małżeństwem jesteśmy od 15 marca 2014 :-)
Martyna, witaj!!! Z której części Krakowa?
Ogólnie wychowałam się na Ruczaju Ale teraz mieszkamy w NH dokładnie koło Rydygiera
katrina86
siema martyna
reklama