reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

Przedstawię sie i ja :)
Mam na imię Edyta, mam 28 lat. Jestem z Warszawy. Mam już córeczkę. Wiktoria 19 lutego 2014 skończy 2 latka. Chcieliśmy z mężem mieć drugie dzieciatko:) i udało sie za pierwszym cyklem :) cieszymy sie bardzo o nie możemy sie doczekać kruszynki. Pozdrawiam

reklama
To teraz na mnie kolej ;) Mam na imię Iza, po wieloletnim poszukiwaniu znalazłam idealnego kandydata na mojego męża :D nie towarzyszyły temu pozytywne zdarzenia w moim życiu, ale tak pewnie musiało być i teraz jest wspaniale :) Ślub "zaliczyliśmy" 31.08.2013 i w zasadzie potem doszliśmy do wniosku, że jak uda się z dzidzią to będzie fajnie, więc zajęliśmy się tym bez ciśnienia ;) no i w listopadzie niespodzianka :))

Przez zawiłości życiowe dalej kończę studia-resocjalizacje.

Z pracodawcą pozegnałam się też w listopadzie, przed informacją o ciąży, ale tak też widocznie miało być.

Najważniejsze jest pozytywne myślenie ! :D

Witam, Agata z Poznania. Lat 30, 10 lat związku
Prowadzę Agencję Opiekunek i zajmuję się również osobiście opieką nad grupką dzieci - w sierpniu nasze Maleństwo:)

Ostatnia edycja:
powoli i nieśmiało Was witam. Mam 28 lat i z mężem mamy już pełnego energii dwulatka. No a teraz mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze i doczeka się w sierpniu rodzeństwa. :-)

to ja tez ja tez!
(czuje sie troche jak na spotkaniu AA hihi...czesc mam na imie Natalia, mam 26 lat i mam taki problem :p)

a tak serio to mam na imie Natalia, mam 26 lat, mieszkam w Londynie i wlasnie dowiedzialam sie ze bede mama. Mlode jest planowane-nieplanowane - wiedzielismy jakie sa skutki wspolzycia bez zabezpieczenia ale nie spodziewalismy sie ze to sie stanie tak szybko, zaskoczylo w pierwszym cyklu:szok:

tak czy inaczej sciskam Was wszystkie i mam nadzieje ze w takim samym skladzie dotrwamy do sierpnia

pytanie do dziewczyn z UK - co ja mam teraz wlasciwie zrobic?? Wczoraj bylam na A&E, zaliczylam skan i badanie krwi bo troche plamie. Ale co dalej to nie mam pojecia...

A ja jestem Aśka,mam 25 lat i również mieszkam w UK od 2 lat. Decyzje o wyjeździe podjełam jeszcze zanim poszłam na studia, uważam, że w Polsce nie miałam możliwości się wybic. Od ponad roku pracuję jako NPD Manager Assistant i bardzo zadowolona jestem z mojej kariery aczkolwiek nie bedę płakac zamieniajac ją na macierzyństwo:) Nie jestem mężatką choc jestem z mężczyzną mojego życia ale takie małe mamy marzenie, aby pierścionki zaręczynowe podał nam nasz 3 letni synek, bądź córcia:)O malucha zaczeliśmy się starac rok temu, i udało nam sie w sierpniu, jednak w 6 tygodniu samoistnie poroniłam...smutek był ale życie toczy się dalej...i suma sumarum udało się, mimo, że mieliśmy zacząc sie starac od grudnia:D Mam ogromną nadzieję na ksiązkową ciąże dlaa nas wszystkich ale zdaję sobie sprawę, że jest to mało prawdopodobne. Cieszę się, że jesteście, dajecie mi siłę każdego dnia....byle do szczęśliwego rozwiązania!!!:-D

Mam na imię Asia, 27 lat. Mam za sobą dwa poronienia i jedną donoszoną ciążę, podczas której leżałam prawie ciągle w szpitalu. Urodziłam małego Michasia przez CC :-). Poza tym od ponad 2 lat jestem szczęśliwą mężatką, i pracuję w szkole (uczę historii i wos). Moim marzeniem jest posiadanie trójeczki cudownych brzdąców i żeby wśród nich była chociaż jedna dziewczynka :).

To i ja sie przedstawie ale raczej tak "na szybko" :D
Nazywam sie Patrycja, mam 28 lat, cudowna i wyczekiwana dlugo corke Judyte, ktora ma prawie 8 lat. Mieszkam od prawie 7 lat w UK i posiadam 5 szalonych kotów :D
Na BB jak widac po suwaczku jestem juz baardzo dlugo, stad skromne opisanie swej osoby ;p
Obecna ciaza jest dla Nas ogromnym zaskoczeniem, gdyz po 6 latach staran odpuscilismy na dobre a tu szok.. teraz pozostal jedynie strach jak to bedzie i ciagle pilnowanie sie by myslec pozytywnie :)

To może i ja się dopiszę...
Mam na imię Kasia, mam 28 lat. To moja piąta ciąża (tak, tak...), z tym, że 3 razy poroniłam.
Z trzeciej ciąży mamy córkę Agatkę- nie było łatwo, cały czas na lekach, zastrzykach, leżenie plackiem, ale udało się.
Teraz jest to dla mnie ogromny stres, znowu zastrzyki, leki. Może tutaj z Wami jakoś czas szybciej mi upłynie :)
Z wykształcenia jestem pedagogiem, ale nie pracuję od czasów ciąży z Agatką.

reklama
Do góry