reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

reklama
Oliwka 36,Bardzo się cieszę że jesteśmy w podobnym wieku, mam nadzieję ze będziemy się wzajemnie wspierać, musi być dobrze! Dziękuję...:-)
Dotkass, To prawda mam już duże, mądre dziewczynki i jestem pewna że będę miała w nich pomoc... Zresztą już mam i córy najchętniej nie wypuszczały by mnie już teraz z łóżka he he :-D
Pozdrowienia dla wszystkich...:-)

czesc wszystkim :)
jestem tu pierwszy raz wiec prosze o wyrozumialosc ;)
nazywam sie karolina ( karola ) jestem juz mama prawie 4-letniej Wikusi ( skonczy 09.12 ) a teraz oczekujemy upragnionego 2-giego bobaska :)
mam 26 lat, we wrzesniu minelo mi i mezowi 5 lat :)
obecnie mieszkamy w podwarszawskim otwocku ale zamierzamy sie w najblizszym czasie przeprowadzic :) a gdzie to sie jeszcze okaze :)

Cześć, mam na imię Kaśka. Wygląda na to, że w kwietniu przyszłego roku, na czwarte urodziny córki, zostanę mamą po raz drugi.
Witam wszystkie kwietniówki i pozdrawiam z Krakowa.

reklama
hej dziewczyny mam na imię Aska i w październiku skończyłam 30 lat. jestem mamą 7 letniego Filipa. Mieszkam w Krakowie i obecnie jestem w 11 tyg ciąży.

Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry