reklama
Oliwka 36,Bardzo się cieszę że jesteśmy w podobnym wieku, mam nadzieję ze będziemy się wzajemnie wspierać, musi być dobrze! Dziękuję...:-)
Dotkass, To prawda mam już duże, mądre dziewczynki i jestem pewna że będę miała w nich pomoc... Zresztą już mam i córy najchętniej nie wypuszczały by mnie już teraz z łóżka he he
Pozdrowienia dla wszystkich...:-)
Dotkass, To prawda mam już duże, mądre dziewczynki i jestem pewna że będę miała w nich pomoc... Zresztą już mam i córy najchętniej nie wypuszczały by mnie już teraz z łóżka he he
Pozdrowienia dla wszystkich...:-)
klaudia011
Fanka BB :)
Witam serdecznie!
Jestem Klaudia mam 27lat.
termin na 30 kwietnia
Pozdrawiam serdecznie dziewczyny!! :-)
Jestem Klaudia mam 27lat.
termin na 30 kwietnia
Pozdrawiam serdecznie dziewczyny!! :-)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
klaudia, witaj, gratulujemy i zapraszamy do pisania z nami na głównym :-)
myszka_1405
Fanka BB :)
czesc wszystkim
jestem tu pierwszy raz wiec prosze o wyrozumialosc
nazywam sie karolina ( karola ) jestem juz mama prawie 4-letniej Wikusi ( skonczy 09.12 ) a teraz oczekujemy upragnionego 2-giego bobaska
mam 26 lat, we wrzesniu minelo mi i mezowi 5 lat
obecnie mieszkamy w podwarszawskim otwocku ale zamierzamy sie w najblizszym czasie przeprowadzic a gdzie to sie jeszcze okaze
jestem tu pierwszy raz wiec prosze o wyrozumialosc
nazywam sie karolina ( karola ) jestem juz mama prawie 4-letniej Wikusi ( skonczy 09.12 ) a teraz oczekujemy upragnionego 2-giego bobaska
mam 26 lat, we wrzesniu minelo mi i mezowi 5 lat
obecnie mieszkamy w podwarszawskim otwocku ale zamierzamy sie w najblizszym czasie przeprowadzic a gdzie to sie jeszcze okaze
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
katarinna, zapraszamy na wątek główny na pogaduchy :-)
reklama