reklama
Witam Dopiero zobaczyłam ten wątek
Mam na imie Magda, lat30 ( za 2 miesiace) . Jestem z Pomorza Zawsze chcialam miec dziecko do 30-tki niestety 2 lata temu poronilam w 6tc i od tego czasu mielismy problem z zajsciem...Jednak jak widac w koncu sie udalo zaciążyc i teraz sie modle aby wszystko bylo dobrze. Z mężem jestem razem ok 7,5 lat ( po slubie prawie 4 lata). Od 7 lat mieszkamy w UK choc planujemy wrócić do Polski bo bardzo tesknimy za rodzina. Z meżem kochamy podróżować szczegolnie do dalekichhhh krajów
Mam na imie Magda, lat30 ( za 2 miesiace) . Jestem z Pomorza Zawsze chcialam miec dziecko do 30-tki niestety 2 lata temu poronilam w 6tc i od tego czasu mielismy problem z zajsciem...Jednak jak widac w koncu sie udalo zaciążyc i teraz sie modle aby wszystko bylo dobrze. Z mężem jestem razem ok 7,5 lat ( po slubie prawie 4 lata). Od 7 lat mieszkamy w UK choc planujemy wrócić do Polski bo bardzo tesknimy za rodzina. Z meżem kochamy podróżować szczegolnie do dalekichhhh krajów
zilla
Zaciekawiona BB
Witam dziewczyny miło mi dołączyć do Waszego grona :-)
Tu 29-letnia krakowianka, będąca w swojej pierwszej ciąży.
Tu 29-letnia krakowianka, będąca w swojej pierwszej ciąży.
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
jestem z Chełma woj lubelskie
11 lipca 2011r stracilam córeczkę (1 ciąża) w 40 tc ciaży, owinęła sie pepowina chwile przed porodem, nistety reanimacja nie dala skutkow i tak mam swojego własnego Aniolka Stroza który czuwa nad mama i swoim przyszlym rodzenstwem
18 marca zrobilam test, dokladnie 16 miesiecy kiedy zrobilam 1 test z Nikola (18.11.2010), wiem ze to byl dla nas znak ze wszystko bedzie ok ale wiem ze bede sie stresowac az do momentu kiedy bede miala swoje malenstwo na raczkach
11 lipca 2011r stracilam córeczkę (1 ciąża) w 40 tc ciaży, owinęła sie pepowina chwile przed porodem, nistety reanimacja nie dala skutkow i tak mam swojego własnego Aniolka Stroza który czuwa nad mama i swoim przyszlym rodzenstwem
18 marca zrobilam test, dokladnie 16 miesiecy kiedy zrobilam 1 test z Nikola (18.11.2010), wiem ze to byl dla nas znak ze wszystko bedzie ok ale wiem ze bede sie stresowac az do momentu kiedy bede miala swoje malenstwo na raczkach
sylha
mama bliźniakowa
Dominikaknika- Boże nawet nie wiem co mam napisać......:-zawstydzona/y:, bo to ci Cię spotkało jest niewyobrażalnie przykre i smutne.....
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Cześć jestem Asia, mam 31 lat, od 2,5 roku mężatka, od 5 lat mieszkamy w UK, ale budujemy domek pod Krakowemod 4 lat pracuje w szkole z autystycznymi dzieciaczkami.
to moja 2 ciąża, 1,5 roku temu straciłam synka co bardzo cieżko przeżyłam. Od tamtej pory staraliśmy sie o dzidzię robiąc juz badania w klinice aż tu z zaskoczenia sie udało mam nadzieje, ze starszy braciszek czuwa nad rodzeństwem i szczęśliwie dobijemy do mety.
Uwielbiam czytać, połykam książkę za książką, lubimy podróże i dobre jedzonko
to moja 2 ciąża, 1,5 roku temu straciłam synka co bardzo cieżko przeżyłam. Od tamtej pory staraliśmy sie o dzidzię robiąc juz badania w klinice aż tu z zaskoczenia sie udało mam nadzieje, ze starszy braciszek czuwa nad rodzeństwem i szczęśliwie dobijemy do mety.
Uwielbiam czytać, połykam książkę za książką, lubimy podróże i dobre jedzonko
Szczebiotka
Fanka BB :)
Witajcie. Mam nadzieję się tu zadomowić, choć czasem ciężko z czasem bo po domu biega prawie 14 miesięczny Rozbójnik:-) Mam na imię Asia i obecnie zajmuję się głównie moimi dwoma Panami i domkiem, jak tylko mam chwilkę czytam, słucham muzyki i staram się nie dać umrzeć wszystkim moim szarym komórką;-)
Kruszynka planowana i bardzo oczekiwana. Mam nadzieję, że ta ciąża będzie równie spokojna i bezproblemowa jak poprzednia choć nie miałabym nic przeciwko gdybym była troszkę krótsza ;-) bo poprzednia trwała 42 tygodnie
Kruszynka planowana i bardzo oczekiwana. Mam nadzieję, że ta ciąża będzie równie spokojna i bezproblemowa jak poprzednia choć nie miałabym nic przeciwko gdybym była troszkę krótsza ;-) bo poprzednia trwała 42 tygodnie
Witam mam na imię Ewa, w tym roku kończę 25 lat, jeszcze studiuję (pedagogika) ale to juz ostatni rok i w wakacje się bronię lubię czytać książki, psychologię i kino (zwłaszcza horrory i kryminały ale ostatnio oglądam wszystko co japońskie i azjatyckie), jestem z moim ukochanym juz dość długo ale dopiero w zeszłym roku zdecydowaliśmy się na zmianę stanu cywilnego a w tym roku bierzemy jeszcze ślub koscielny i organizujemy weselisko... nasze szczęście pojawiło się niespodziewanie bo wcześniej bardzo długo się staraliśmy i nic a gdy dwa razy się udało straciliśmy maleństwa na samym początku... Teraz wierzę że musi być dobrze a nasz okruszek będzie walczył ;-)
reklama
fillifionka
Fanka BB :)
Witam Mam na imię Justyna. Mieszkam w Sosnowcu. We wrześniu skończę 30 lat. Mężatka od prawie 4 lat. Mama prawie trzyletniej Poli Czekamy na drugiego bąbla