reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Mnie tu jeszcze nie było:)

Mam na imię Karolina, 29 wiosen, typowa waga - gaduła:)
Z moim obecnym mężem jesteśmy 10 lat, ale w tym roku będzie trzecia rocznica ślubu,
Nasz obecny bąbelek to dzidziulek planowany :) udało się za pierwszym razem, więc ominął nas pewnie jakiś dziwny stres związany z poczęciem, tak naprawdę sądziłam, że dzidzia pojawi się gdzieś tak w okolicach wakacji....a tu ot taka niespodzianka..........
Mieszkamy w Sosnowcu - woj. śląskie.............

reklama
hej

tyle juz pisze na forum a tutaj dopiero teraz zaglądam:-)

Mam na imie Ada, mam 23 lata, z moim mężem jestem już 6 lat a 14 lutego stuknęła nam 3 rocznica ślubu:) Mamy 3-letniego synka Konrada, mieszkamy w Carlisle- północna Anglia, mamy także psa owczarka niemieckiego o imieniu Shadow:))

Pozdrawiam :)))

Hej
Ja też się nie przedstawiłam. Mam na imię Kasia i mam 28 lat. Jestem mężatką od 4 lat. Mamy synka Kubusia, który niebawem skończy 3 latka. Pochodzę z Warszawy. Z wykształcenia jestem historykiem, obecnie na urlopie wychowawczym. Pozdrawiam was cieplutko.

To i czas na mnie :).
Monika, 27 lat skończone :). Mężatka od 10 miesięcy, choć razem jesteśmy już prawie 7 lat ;). Mieszkam w warmińsko- mazurskim, bardzo blisko rosyjskiej granicy. Pracuję w urzędzie w księgowości, gdzie wcale nie jest nudno :p.

Chyba tyle wystarczy na początek ;).

No to i ja:-)
Mam na imię Anka, 31 lat. Moja rodzinka to mąż, 9 miesięczny synek Antek i kotka Szyszka. Jestem nauczycielką w gimnazjum, obecnie opiekuję się synkiem. Dzidziuś był planowany, ale po długich staraniach o pierworodnego, nie spodziewaliśmy się, że uda się za pierwszym razem:szok: Mam nadzieję, że maleństwu nie będzie się śpieszyło i bezkarnie objem się na Boże Narodzenie:-D:-D

Jestem z Poznania i mam 29 lat. Od niedawna mam nową pracę. Dzidziuś nie był planowany, ale cieszymy się bardzo :-). To będzie nasze pierwsze dziecko.

Klaudia - Witam mieszkam w Brukseli już 6 rok, mam 30 lat jestem w 10 tyg ciąży, z mężem jesteśmy 2 lata razem ,w grudniu 2011 był nasz ślub jesteśmy bardzo szczęśliwi bardzo pragniemy maluszka pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy

Witam.
Emilia - 27lat; mieszkanka Bydgoszczy.
Świeżo upieczona mężatka: 23.06.2012 :) w znany dzień ojca :)
11 tydzień ciąży..wg ostatniej miesiączki.
Pierwszą ciążę poroniłam... to moja 2 ciąża ... początkowe 5 tygodni było ciężko, ale teraz mamy się w porządku i oby tak do rozwiązania :)
Cieszymy się z mężem ogromnie. I mam nadzieję, że dzięki naszemu forum pomożemy sobie w trudnych sytuacjach - celną radą i wsparciem w codziennych trudnościach...do usłyszonka moje drogie forumowiczki bb :)
I trzymam za nasze brzuszki kciuki ... dużo zdrówka nam życzę :)

Witam wszystkich na forum:)
Na imię mam Magda. Mam 30 lat. Jestem mężatką od prawie 4 lat i mam dwie wspaniałe córcie: Nelly i Nicol. Obecnie mieszkam w Swansea w południowej Walii,ale z pochodzenia jestem i zawsze będę kielczanką:) Pracuję choć obecnie troszkę się obijam na zwolnieniu lekarskim:/Mój termin to 18.01. Cesarka murowana,trzecia z kolei:|Bardzo chciałam mieć trzecie dziecko,ale nie było wcale łatwo:)Sześć cykli starań. Jak dla mnie nowość,bo dwie poprzednie ciąże przyszły ot tak sobie:)) Nie ukrywam,że marzę o synku. Jak będzie? Zobaczymy.Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:)

reklama
Cześć :)
Nazywam się Marta, mam 25 lat. Jestem mężatką od niespełna roku. Mieszkamy z mężem w Szwajcarii ale pochodzimy spod Opola. Jestem w 13.tyg ciąży. To będzie nasze pierwsze dziecko i pomimo, że "zawitało" nie spodziewanie to bardzo się cieszymy :)

Do góry