reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się

Mnie tu jeszcze nie było:)

Mam na imię Karolina, 29 wiosen, typowa waga - gaduła:)
Z moim obecnym mężem jesteśmy 10 lat, ale w tym roku będzie trzecia rocznica ślubu,
Nasz obecny bąbelek to dzidziulek planowany :) udało się za pierwszym razem, więc ominął nas pewnie jakiś dziwny stres związany z poczęciem, tak naprawdę sądziłam, że dzidzia pojawi się gdzieś tak w okolicach wakacji....a tu ot taka niespodzianka..........
Mieszkamy w Sosnowcu - woj. śląskie.............

reklama
hej

tyle juz pisze na forum a tutaj dopiero teraz zaglądam:-)

Mam na imie Ada, mam 23 lata, z moim mężem jestem już 6 lat a 14 lutego stuknęła nam 3 rocznica ślubu:) Mamy 3-letniego synka Konrada, mieszkamy w Carlisle- północna Anglia, mamy także psa owczarka niemieckiego o imieniu Shadow:))

Pozdrawiam :)))

Hej
Ja też się nie przedstawiłam. Mam na imię Kasia i mam 28 lat. Jestem mężatką od 4 lat. Mamy synka Kubusia, który niebawem skończy 3 latka. Pochodzę z Warszawy. Z wykształcenia jestem historykiem, obecnie na urlopie wychowawczym. Pozdrawiam was cieplutko.

To i czas na mnie :).
Monika, 27 lat skończone :). Mężatka od 10 miesięcy, choć razem jesteśmy już prawie 7 lat ;). Mieszkam w warmińsko- mazurskim, bardzo blisko rosyjskiej granicy. Pracuję w urzędzie w księgowości, gdzie wcale nie jest nudno :p.

Chyba tyle wystarczy na początek ;).

No to i ja:-)
Mam na imię Anka, 31 lat. Moja rodzinka to mąż, 9 miesięczny synek Antek i kotka Szyszka. Jestem nauczycielką w gimnazjum, obecnie opiekuję się synkiem. Dzidziuś był planowany, ale po długich staraniach o pierworodnego, nie spodziewaliśmy się, że uda się za pierwszym razem:szok: Mam nadzieję, że maleństwu nie będzie się śpieszyło i bezkarnie objem się na Boże Narodzenie:-D:-D

Jestem z Poznania i mam 29 lat. Od niedawna mam nową pracę. Dzidziuś nie był planowany, ale cieszymy się bardzo :-). To będzie nasze pierwsze dziecko.

Klaudia - Witam mieszkam w Brukseli już 6 rok, mam 30 lat jestem w 10 tyg ciąży, z mężem jesteśmy 2 lata razem ,w grudniu 2011 był nasz ślub jesteśmy bardzo szczęśliwi bardzo pragniemy maluszka pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy

Witam.
Emilia - 27lat; mieszkanka Bydgoszczy.
Świeżo upieczona mężatka: 23.06.2012 :) w znany dzień ojca :)
11 tydzień ciąży..wg ostatniej miesiączki.
Pierwszą ciążę poroniłam... to moja 2 ciąża ... początkowe 5 tygodni było ciężko, ale teraz mamy się w porządku i oby tak do rozwiązania :)
Cieszymy się z mężem ogromnie. I mam nadzieję, że dzięki naszemu forum pomożemy sobie w trudnych sytuacjach - celną radą i wsparciem w codziennych trudnościach...do usłyszonka moje drogie forumowiczki bb :)
I trzymam za nasze brzuszki kciuki ... dużo zdrówka nam życzę :)

Witam wszystkich na forum:)
Na imię mam Magda. Mam 30 lat. Jestem mężatką od prawie 4 lat i mam dwie wspaniałe córcie: Nelly i Nicol. Obecnie mieszkam w Swansea w południowej Walii,ale z pochodzenia jestem i zawsze będę kielczanką:) Pracuję choć obecnie troszkę się obijam na zwolnieniu lekarskim:/Mój termin to 18.01. Cesarka murowana,trzecia z kolei:|Bardzo chciałam mieć trzecie dziecko,ale nie było wcale łatwo:)Sześć cykli starań. Jak dla mnie nowość,bo dwie poprzednie ciąże przyszły ot tak sobie:)) Nie ukrywam,że marzę o synku. Jak będzie? Zobaczymy.Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie:)

reklama
Cześć :)
Nazywam się Marta, mam 25 lat. Jestem mężatką od niespełna roku. Mieszkamy z mężem w Szwajcarii ale pochodzimy spod Opola. Jestem w 13.tyg ciąży. To będzie nasze pierwsze dziecko i pomimo, że "zawitało" nie spodziewanie to bardzo się cieszymy :)

Do góry