reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Cześć,

dziś i ja dołączę do tej na razie małej grupki styczniówek. Mam na imię Sylwia i mam 22 lata. Jestem z Wrocławia. Mam już 15-miesięcznego synka Kajetana. Po jego narodzinach nie mogłam usiedzieć w domu więc otworzyłam sklep internetowy koguciaki.pl, więc w razie doboru wyprawki, zabawek dla maluchów służe pomocą! O dwóch kreskach dowiedziałam się 5 dni temu a wczoraj zrobiłam powtórkę testu dla pewności. Witam Was styczniowe mamy.

reklama
Gratulacje dla wszystkich Was dziewczyny!
Przed nami wspólny czas do Bożego Narodzenia i kawałek. Ja mam termin na 9.01.

Wikcia, Ty masz jedna kobitke?
Właśnie się dowiedziałam, ze moja koleżanka będzie miała czwarta dziewczynkę!

Mam na imię Ewa , mieszkam w Mikołowie i mam 37 lat . Jestem specjalistą terapii uzależnień i kierownikiem ośrodka dla młodzieży uzaleznionej. Mam trójkę przecudnych dzieci - najstarsza Zosia ma 12 lat , Zuzia średnia 9 lat i Wojtek lat 6 . Nie planowaliśmy kolejnego dzidziola - poniosło nas trochę w nieodpowiednim momencie :). Ale chociaż wiadomość przyjęliśmy z przerażeniem teraz już wszyscy się cieszymy. Martwię się trochę jak wiek wpłynie na przebieg ciąży - ale jestem dobrej mysli .

Hunianka na razie jedna i jako jedyna w rodzinie wszystkie siostry cioteczne i rodzona maja synów tylko ja córkę. A moje męża brat ma dwie córki a drugi syna więc na dwoje babka wrózyła. Co by nie było aby zdrowe:) Chciałabym urodzic 6.01 w rocznice ślubu według usg 11.01 termin. Chociaż Wiktoria miałabc 26.05 a 06.06 zrobili mi cesarke po 3 kroplówkach :happy:

Witam Was serdecznie :) Nazywam się Ola jestem ze Śląska (Ruda Śląska a za kilka miesięcy Katowice). Mam 27 lat oraz czteroletnią córeczkę. Pracuję w obsłudze klienta firmy Tauron oraz kończę studia mgr na UŚ z pedagogiki. Mam nadzieję, że uda mi się obronic w lipcu a potem będę mogła spokojnie skupic się na ciąży. Dwie kreski były dla mnie lekkim zaskoczeniem gdyż z mężem planowaliśmy, że zaczniemy starania dopiero we wrześniu jak się przeprowadzimy do Naszego domku ale najczęsciej jest tak, że jak się cos planuje to wychodzi inaczej :)

Witam, mam na imię Anka, jestem z Wrocławia. Mam 31 lat a z moją ukochaną drugą połówką jesteśmy lat 13. Pracuję w nieruchomościach. To nasza pierwsza ciąża. Staraliśmy się 6 lat i kiedy daliśmy sobie spokój udało się !!!! Szalejemy ze szczęścia ale jeszcze nikomu się nie chwliliśmy, tak na wszelki wypadek :happy:. A termin dopiero na 20 stycznia...

MatkaEwa.. ja mam 35 latek wiec nie bój sie :) A moja mama urodziła ostatie w wieku 42 latek wiec luz :)hihi

A wiec ja być Magda, miec 35 lat..
Jak widac po suwaczku mam 4 letnią córeczke i cudnego Niemeża :)
Mieszkam w Zielonej Górze

Hej;)
na imię mam marta, mam 24 lata. pracuję w przedszkolu i jestem pedagogiem niepełnosprawnych intelektualnie. z mężem jesteśmy parą ponad 5 lat, a małżeństwem 9 miesięcy;) mieszka z nami nasz kochany psiak - Winyl - golden retriever oraz chomik - Romek;) interesuję się fotografią i dogoterapią.

reklama
Ja mam na imię Ewa, mieszkam w Warszawie i mam 28 lat (jeszcze do lipca:))
mam już ponad 3 letnią córcię Izabellę i mopsika - Zorkę.
Męża poznałam w pracy prawie 9 lat temu a małżeństwem jesteśmy ponad 6 lat;]
Pracuję w Urzędzie Skarbowym (ale jestem miłą " panią urzędnik":-D

Ostatnia edycja:
Do góry