reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Mam na imię Gosia, pochodzę z małopolski, ale mieszkam w Hiszpanii i mam 26 lat. Starania zaczełam 2,5 roku temu. Jak już wspomniałam ciąża ektopowa i poronienie w 5 tygodniu. Z niecierpliwością czekałam na 2 kreseczki. Pracuje w dużej firmie ciastkarskiej. Z moim partnerem jestem od 2004 roku.

reklama
witam.mam na imię Basia w tym roku skończę 30lat:szok: w pażdzierniku 2010 ur synka Kamilka.mieszkamy na opolszczyżnie ale wcześniej mieszkałam na śląsku.nie pracuję ale mąż pracuje w delegacji:confused:

Mam na imię Monika, w listopadzie skończyłam 30 lat. Mam trzy śliczne i kochane córeczki, najstarsza Oliwia ma 15 lat, Wanessa ma 6 lat i Laurunia ma 3 latka. Jestem mężatką od 12 lat, ale jako para jesteśmy ze sobą 17 lat. Od listopada mieszkam w Anglii przedtem mieszkałam w Grudziądzu (kuj.-pom.), obecnie siedzę z dziećmi w domciu. tym razem staraliśmy się na chlopca hehehe zobaczymy co z tego wyjdzie
mieszka z nami nasz kochany piesek , york Dizzy

Ostatnia edycja:
Witam Was serdecznie. Mam 29 lat, pochodze z woj. Slaskiego a od 8 lat mieszkam w Irlandii
Mam juz coreczke Alicie ktora w kwietniu tego roku skonczyla 2 latka. Od Maja staralismy sie o rodzenstwo dla niuni i udalo sie w pierwszym cyklu. Jestesmy bardzo szczesliwi z tego powodu. Za pierwszym razem staralismy sie o chlopca, tym razem poszlismy na zywiol :D W koncu najwaniejsze zeby dzieciatko bylo zdrowe!
Ja pracuje w firmie komputerowej jako asystentka administracyjna, maz jest ogrodnikiem. Znamy sie 8 lat a od 2009 jestesmy malzenstwem. To tyle jesli chodzi o mnie :D

Witam wszystkie przyszłe mamy :) Mam 22 lata i mieszkam na Podkarpaciu. Od roku staraliśmy się o dzidzia i wreszcie ukazały się 2 kreseczki. To nasze pierwsze maleństwo. Ja studiuje administracje (4 rok), a mąż zarabia na rodzinę :D. Znamy się od 5 lat, a od 2009 jesteśmy szczęśliwym małżeństwem.

Witam się i ja :) Mam na imię Ola , właściwie nie trudno się domyślić po loginie :rofl2: W tym roku kończę 21 lat :) od lutego jestem mega szczęśliwą mężatką , mieszkam w centrum Polski czyli w Łodzi. Pracuje ,studiuje i zostanę mamą :)

Witajcie, mam na imię Ania 31 lat. W sierpniu mija nam 10 - ta rocznica ślubu i taki prezent nam się trafił :)
Po dwóch latach solidnych starań wspartych medycyną mogę nareszcie tu zagościć :)
Mam nadzieję, że ciąża będzie rozwijać się prawidłowo, a pierwsze objawy (mdłości przede wszystkim) szybko miną i kolejne wizyty u lekarza będą tylko przynosiły nam radość w oczekiwaniu na naszego Skarbka.

Witam mam na imię Sylwia i mam 22 lat. Od października zeszłego roku jestem mężatka. Mieszkam w okolicach Krakowa :)
Zaraz po ślubie zaczęliśmy się starać o dzidziusia jednak dopiero teraz się udało bardzo się cieszymy choć obawy też są, aby wszystko było dobrze. Studiuję pedagogikę przedszkolną i wczesnoszkolną, do końca roku mam zamiar napisać pracę do obrony. Pozdrawiam was wszystkie :)

To ja też się przywitam:) Mam na imię Alicja i w sierpniu skończę 24 lata. Z partnerem jesteśmy razem 5 lat, od 3 lat razem mieszkamy. Dwa lata temu w naszym życiu zagościł pies Karat. Pracuję w biurze, na stanowisku asystentki. Ciąża bardzo nas zaskoczyła. chociaż oboje się cieszymy:) Termin: 19.01.2012. To moja pierwsza ciąża i jestem nią trochę przerażona:)
Pozdrawiam!

reklama
Witajcie mam na imie Sylwia mam 22 niedlugo 23 lata skoncze :)
Mieszkam w Bełćhatowie w woj.łodzkim.
Zaszlam w ciaze po 10 miesiacach staran a dopiero dzis sie dowiedzialam ze jestem w ciazy :)
Mam juz coreczke ktora w lipcu skonczy 2 latka

Do góry