reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Witam i ja ;) Mam na imię Dominika, 24 lata, sierpień 2010 obył się nasz ślub, jesteśmy razem od 2006 roku. Mieszkamy w okolicy Krakowa, pracuję i studiuję. ;) To nasze 1 dzidzi :)

reklama
Cześć! :) Mam na imię Ania:) To mój pierwszy dzidziuś... Do tej pory w mojej rodzince gościł tylko mąż i berneński pies pasterski Dracula:p Witam wszystkich!!!!

Witam i ja :)
Mam na imię Ania i wraz z mężem mieszkamy... praktycznie w Krakowie. O dzidzię staraliśmy się od stycznia 2012r. Znamy się już prawie 6 lat, a małżeństwem jesteśmy od maja 2011r. Można powiedzieć, że w naszą 1szą rocznicę w końcu się udało :) Dokładnie wtedy była owylacja ;)
Witam wszystkich i mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko, żebym do Was dołączyła :)
Termin wg OM to 27.01.2013r.

Witam! Ja tez jestem Ania i tez z Krakowa ;) ale obecnie mieszkam w Londynie wraz z moim chlopakiem, ktorego poznalam w Hiszpanii, bo tam mieszkalam wczesniej przez rok. W lipcu skoncze 28 lat. To bedzie moje pierwsze malenstwo i jestem bardzo szczesliwa! Pozdrawiam Was wszystkie!!! :)

Witam i ja :)
mam na imię Iza, mam 22 lata, mamy już synka który w marcu skończył dwa latka.
Wczoraj zrobiliśmy teścik i są II :) teraz tylko lekarz nas czeka i odliczanie do porodu :)
Mieszkamy w Warszawie.
Pozdrawiam wszystkie Styczniówki! :)

Witam się i ja :) Jestem mamą 15 miesięcznej Emilki. Teraz czekamy na kolejne Maleństwo :) Mam na imię Justyna i mam 28 la :) 1 maja obchodziliśmy z mężem 2 rocznicę ślubu.

Witajcie:-)
Mam na imię Sylwia i mam 26 lat. Mieszkam w okolicach Lublina. Jestem mężatką od ponad 4 lat i mamą prawie 4-letniej Natalii.

reklama
Ja też chciałam się przywitać:) chociaż podczytuję już od jakiegoś czasu..
Mam na imię Justyna, mam 27 lat. Jestem od 4 lat mężatką i mamy 3 - letnią córeczkę, Amelkę. Teraz czekamy na kolejną dzidzię i bardzo się cieszę.
Jestem z lubelszczyzny.

Do góry