reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

W czerwcu skończę 29 lat, od 13 lat jestem z moim mężem:-) (8 lat po ślubie) mam wspaniałego synka Sebastianka który w tym roku skończy 6 lat. Bardzo ciesze się że jestem w ciąży, troszeczkę sprawę przyspieszyliśmy bo zawsze planowałam drugiego dzidziusia na 30-tkę :)

reklama
Mam na imię Maja. Mężatka od 3,5 roku. To nasza 2 dzidzia. Pierwsza ciąża zakończyła się niestety w 10 t.c. Pracuję w banku. Mieszkam na Pomorzu. Ach, no i we wrześniu skończę 30 lat. Co prawda chciałam urodzić pierwszą dzidzię przed 30, ale na te 2 miesiące opóźnienia przymknę oko ;-)

Czesc to i ja :)
Mam 33 lata jeszcze, bo w listopadzie bedzie 34 (12 listopada, a dzidzia ma termin na 15, wiec nic nie wiadomo, moze byc prezent urodzinowy)
To moja druga ciaza. Poprzednia zakonczyla sie 25.11.2011 na poczatku 13tc :(

Maz zostal mezem latem 2010 i kochamy sie radosnie. Malz pracuje jako "wolny strzelec" ma nienormowane godziny pracy, wiecej czasu i mowi, ze radosnie bedzie dzieli trudy wychowania potomka :) A ja pracuje w instytucji miedzynarodowej i prace swoja zazwyczaj lubie bardzo.

Ostatnia edycja:
Witam się z Wami.
Mam na imię Ela mam 26 lat. Jestem mamą 13 miesięcznego synka Bartusia. Prowadze własną działalnośc gospodarczą- Firmę dekoratorską. Od 2 dni wiem ze nosze w sobie maleńką istotę:)

To i ja się przedstawie.
Mam na imię Ula,rocznik 83. Pracuje w firmie administracyjnej.
Jestem po rozwodzie.Małżeństwo trwało 7 lat. Nie mieliśmy dzieci. Bestia(znaczy się były mąż)zrobił badania nasienia po rozwodzie i okazało się że ma jakieś problemy.Ale to już nie ważne.
Od 14 miesiecy jestem w nowym związku i w końcu jestem szczeliwa

To i ja się przedstawie.<br>Mam na imię Ula,rocznik 83. Pracuje w firmie administracyjnej.<br>Jestem po rozwodzie.Małżeństwo trwało 7 lat. Nie mieliśmy dzieci. Bestia(znaczy się były mąż)zrobił badania nasienia po rozwodzie i okazało się że ma jakieś problemy.Ale to już nie ważne.<br>Od 14 miesiecy jestem w nowym związku i w końcu jestem szczeliwa

chyba pora i na mnie :)
Mam na imié Ola, lubié po cichutku obserwowac i czytac Wasze posty :) to moja 2 ciáza. Pierwszá poronilam 2 lata temu po czym 1,5 roku temu wyjechalam do Londynu. W styczniu rozstalam sié z narzeczonym i obecnie jestem w ok 5 tygodniu ciázy z nowym wspanialym partnerem. We wrzesniu skonczé 29 lat a interesujé sié glownie fotografiá. Moj mézczyzna uwaza mnie za artystyczná duszé i histeryczké a on pojawil sié aby mnie lagodzic bo sam uwaza sié za najwiékszego optymisté swiata hah :) baaardzo sié cieszymy z ciázy choc przeszlosc zostawila pietno i jestem pelna obaw, nie mniej uwazam ze wszystko bédzie dobrze.

Hej! To i ja się przedstawię :)
Mam 31 lat i mieszkam we Wrocławiu, z moim kochanym niemężem jesteśmy już pawie od 5 lat, od 3 mieszkamy razem. Postanowiliśmy, że czas na potomka i się udało :) Czekamy z niecierpliwością na maleństwo.
Pozdrawiam wszystkie listopadowe mamuśki!

Kalina - 27 lat - mam cudnego męża, 1,5 rocznego Olka i kota:-)
Ciąża to malutka wpadka, ale i tak w wakacje planowałam więc dar od losu przyjęłam z radością i lekkim zmieszaniem:-D:-D Liczę na cudowne i spokojne 9 miesięcy

reklama
Witam troszke o sobie napisalam na ogolnym wiec tu rowniez zostawie po sobie znak :)
Nazywam sie Ania mam 31,5 roku:-D
W tym roku minie 7 lat jak jestesmy razem, po slubie dopiero 3 lata :) Najpierw go testowałam, zart!
Z Polski pochodzę ze śląska ale od 7 lat mieszkam w Niemczech
Moja córeczka to diabełek ma 4,5 latka i chodzi do przedszkola. Jest dzieckiem dwu jezycznym bo inaczej sobie tego nie wyobrazalam.Do lat 3 umiala tylko mowic po polsku a w przedszkolu nauczyla sie niemieckiego.
Moj mąż prowadzi firme a ja jestem sekretarka, chociaz wyksztalcenie mam inne.
To tak w skrócie :)

Do góry