reklama
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Witam nowe mamusie:-)
Fajnie że nasze grono tak ładnie rośnie
Fajnie że nasze grono tak ładnie rośnie
axarai
dziecioholiczka......
Hallo Kobitki! Mam na imię Asia, mam 39 lat i to będzie moje czwarte dzieciątko, planowane Mam nadzieję, że tym razem będzie to dziewczynka Nie pracuję, a mój M pracuje w Niemczech, na wiosnę przenosimy się do Niego, i będę do Was klikać z Frankfurtu
A to jaZobacz załącznik 425516i KacuśZobacz załącznik 425517
A to jaZobacz załącznik 425516i KacuśZobacz załącznik 425517
nina2003
Mama Julianka i Łucji
To ja też się przedstawię.
Mam na imię Ewelina. Mam już synka i dziś dowiedziałam się, że jestem w drugiej ciąży. Mam nadzieję, że będzie córa, ale obstawiam drugiego chłopca.
Mam na imię Ewelina. Mam już synka i dziś dowiedziałam się, że jestem w drugiej ciąży. Mam nadzieję, że będzie córa, ale obstawiam drugiego chłopca.
Czesc dziewczeta !
Wolajcie mi Ayni , mam 24 lata, pochodze z opolskiego i od 4 lat mieszkam w Holandii. Jestem w 4-5 tyg ciazy i jest to moj debiut. Obecnie staram sie pochlonac sporo wiedzy ale mam nadzieje, ze doswiadczone mamy beda mogly nam debiutantkom nieco pomoc.
Moje hobby to turystyka i nurkowanie.
Moj narzeczony ma 26 lat i juz oszalal z zakupami , tj zywnosc . Bedzie wesolo drogie Panie
Wolajcie mi Ayni , mam 24 lata, pochodze z opolskiego i od 4 lat mieszkam w Holandii. Jestem w 4-5 tyg ciazy i jest to moj debiut. Obecnie staram sie pochlonac sporo wiedzy ale mam nadzieje, ze doswiadczone mamy beda mogly nam debiutantkom nieco pomoc.
Moje hobby to turystyka i nurkowanie.
Moj narzeczony ma 26 lat i juz oszalal z zakupami , tj zywnosc . Bedzie wesolo drogie Panie
reklama
Camilla85
Fanka BB :)
hejka!mam na imię Kamila lat 27lat,jestem od 4 lat żoną Piotrka i mamą 3 letniej Anitki,w piątek 13 zrobiłam teścik i dwie kreseczki, cieszę się i jednocześnie obawiam bo w listopadzie 2011 straciłam mojego Aniołka.Jeszcze u lekarza nie byłam ale wg moich obliczeń termin 21 wrzesień.Przebywam obecnie na urlopie wychowawczym pracowałam na stacji benzynowej miałam za kilka dni wrócić do pracy a teraz powiem że się troszkę obawiam.Mieszkamy w podwarszawskim Piasecznie
Podziel się: