reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się.

Witam. Mam na imię Anna, mam jeszcze 29 lat ;-) Jestem mamą sierpniową 2010 Córci Adrianny, Adzika przez nas nazwaną i właśnie spełnia się moje kolejne marzenie. Dziś na teście ujrzałam dwie kreseczki. Termin mam na 13.09.2012. Jestem mega szczęśliwa, pełna radości i troszkę się boję. Mam już jednego Aniołka, a udzielając się na poronieniach wiem, że nie ma bezpiecznych granic ciąży. Mam wiele nadziei w sobie.

Jestem księgową. Mieszkam w Opalenicy pod Poznaniem, kocham kuchnię, ogród i dobrą książkę.

reklama
Witam mam na imię Małgosia, mam 18 lat mieszkam nie daleko Wrocławia aktualnie nie pracuje uczę się w LO zaocznie mieszkam razem z narzeczonym i jego rodzicami niestety. Ostatnio stwierdziłam ze jestem w ciąży po raz drugi i dzidzia będzie młodsza od Zuzi równe 2 latka. Druga ciąża mnie przeraża tym bardziej że jest nie planowana i w dodatku się zabezpieczaliśmy. Ale potwierdzona przez lekarza nie jest oj:/

Witam! Mam na imię Asia! Moje małe słońce ma obecnie 14 miesięcy, a moje drugie słoneczko ponoć (nigdy nie wiemy na 100%) 5 tygodni i 1 dzień (w brzuszku).
Mam 35 lat.
Termin porodu 6 września!
Życzę Wam zdrowych 8 miesięcy!

Witajcie Wrześniówki :-)

Tydzień temu zobaczyłam 2 kreseczki na teście więc dostaliśmy od losu spóźniony prezent gwiazdkowy i na Nowy Rok, z którego bardzo się cieszymy, choć akurat nie był szczególnie planowany :-p Już 2 dni po podejrzewałam, że coś się zmieniło, więc test był tylko formalnością;-) Teraz pełna nadziei i pozytywnych myśli oczekuję na drugie szczęście :-) Mam nadzieję, że dotrawmy w komplecie do września- spokojnych 9 miesięcy dziewczyny!:tak:

Ostatnia edycja:
A ja mam na imię Malwina :) mam 24latka od 2lat staramy się o naszego Dziziusia i potwierdzone 8testami jestem wkońcu w ciąży:) jak to dumnie brzmi:) bedzie to nasz pierwszy maluszek :) od kilku lat mieszkamy W irlandii choć mamy w planach zjechać do Pl za jekies 2latka (ale jak bedzie to sie okaze) ,jestem mamą Aniołka(5tydz)

Mam na imię Marta jestem mama bliźniąt z 2002r :) mam 30lat :) i aktualnie liczymy że uda nam się mieć jedno dzieciątko :) Mieszam pod Poznaniem w Tarnowie Podgórnym wspólnie z mężem prowadzimy firmy takie tam, chyba szukamy tego jedynego dobrego celu w życiu :) Przyjemności ? wspólny czas z rodziną najbardziej to lubię :)

Ponieważ jeszcze tutaj nie pisałam, przedstawię się również, mam na imię Marta ( Matik, kolejna wspólny punkt :-D ), mam 27 lat i miałam zamiar niedługo wyjeżdżać z mężem z Polski, ale chwilowo decyzja została wstrzymana przez tą, jakże wyczekiwaną i radosną nowinę:-) Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i tego samego życzę wszystkim dziewczynom:-)

Witajcie wrześnióweczki :)

Mam na imię Ania i mam 26 lat. Na początku grudnia postanowiliśmy z mężem, że zaczynamy starania o maleństwo. Wczoraj zrobiłam test siusiany i beta hcg i okazuje się, że to drugi tydzień. Do lekarza wybieram się w poniedziałek na pierwszą wizytę.

Dołączam do Was kochane.. Ja z resztą też się we wrześniu urodziłam. ;)

reklama
Do góry