reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się.

witam się również tutaj :)
mam 29 lat mieszkam na śląsku, wszystcy mówią mi Lena:)
mam 15 miesięcznego synka:)
termin mam na 16 września:)

reklama
Więc i ja się przedstawiam.
Mam na imię Magda,23 lata na koncie i 2 letnia Lenke. Mieszkam w Cieszynie (przy granicy z Czechami, 20km od Wisły) Termin mam prawdopodonie na 16 września:-)

Witam:-)
Mam na imię Beata,29lat,pochodzę z okolic Mińska Mazowieckiego.
Jestem od ponad 7 lat żoną Artura a razem juz 11lat.Mamy synka Alana 2,5 roczku.
Termin porodu 5 września.Przydała by się tym razem córeczka ale wiadomo że najważniejsze aby zdrowe:)

Witam się i Ja
Nazywam się Ola i mam ponad 8-letniego synka Miłoszka.
Mieszkam w woj. opolskim
Termin na 21.09.2012

Witam.
Mam na imię Natalia i mam 25 lat. O dzidziusia staraliśmy się z mężem przez ponad rok. Zrobiłam 3 testy ciążowe i wszytskie wyszły pozytywnie :) Na jutro mam umówioną wizytę u ginekolożki. Z jednej strony jestem chyba najszczęśliwszą osoba na świecie, a z drugiej strasznie się boję czy wszystko z maleństwem jest ok. To moja pierwsza ciąża, dlatego jestem dość zielona w temacie i liczę strasznie na Waszą pomoc.
Pozdrawiam i życzę spokojnych 9 miesięcy :)

Witam sie i ja!
Nazywam sie Ania,mam 28 lat, jestem z woj. slaskiego,mam juz corcie Natalke urodzona w kwietniu 2009r.
No i poki co wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazuja,ze znow bede mam,tym razem wrzesniowa.
Wg moich obliczen termin na 18.09.2012

Hej :)

A ja jestem pok. o maluszka staralismy sie 2,5 roku - zadnego problemu nigdy nie znaleziono. w tym miesiacu mielismy robic IUI ale sie okazalo, ze sw. mikolaj przyniosl prezent z opoznionym zaplonem.
pierwszy sikacz wczoraj rano, drugi wczoraj wieczorem i dzis rano trzeci - wszystkie pozytywne grubo i od razu. Wczoraj zrobilam bete, dzis rano byl wynik - 322 :)

wedlug kalkulatorow i fertility friend termin 17 wrzesnia

witam serdecznie :)

Witam, mam na imię Kasia, jestem z Wrocławia, mam 30 lat. Termin mam na 4 września i mam nadzieję że wszystko się tym razem powiedzie i we wrześniu zostaniemy z mężem rodzicami.

Witam dziewczyny
mam na imię Ania mam w kwietniu będę mieć 26 lat. Pochodze z małej miejscowości Skoczów ( pozdrawiam koleżankę MagdaP3011 z Cieszyna :) ) o ciąży dowiedziałam się 2 dni przed spodziewaną @ aktualnie jestem w 4 t 2 d termin na okoo 17-18 wrzesnia

reklama
Do góry