Witam, mam na imię Michalina, jestem z Łodzi. Obecnie jestem w 17 tygodniu ciąży, termin mam zaplanowany na 9 września, choć mogę urodzić wcześniej, ponieważ będą bliźniaki To moja pierwsza ciąża. Jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwi, póki co jest wszystko w porządku i mamy nadzieję, że tak będzie do rozwiązania.
reklama
huraaaa! mamy pierwsze blizniaki!! a ktoras wczoraj pisala ze niema ;-) witaj misia i zapraszamy na inne wątki :-)Witam, mam na imię Michalina, jestem z Łodzi. Obecnie jestem w 17 tygodniu ciąży, termin mam zaplanowany na 9 września, choć mogę urodzić wcześniej, ponieważ będą bliźniaki To moja pierwsza ciąża. Jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwi, póki co jest wszystko w porządku i mamy nadzieję, że tak będzie do rozwiązania.
maluszek2012
Fanka BB :)
Wow blizniaki!!!! i to pierwsze na wrześniówkach!!! hihi gratuluje misia3000 !!!!!!!!
K
Kasieq
Gość
Witami misia. Ktoś ostatnio wspomniał, że u nas na razie nie ma podwójnej mamusi i proszę już jest. Pierwsza wrześnióweczka z bliźniakami:-) Gratulacje!!
D
Doloress
Gość
Misia witaj. Bliźniaki - super ))))))))))))) bardzo się cieszę
Emilka witaj. Cieszę się z Twojej 75% dziewczynki
Emilka witaj. Cieszę się z Twojej 75% dziewczynki
K
Kasieq
Gość
Witaj Emilka
Tygrysek1985
Fanka BB :)
witam nowe mamuski szczegolnie misie w koncu mamy pierwsze blziniaki heh
reklama
Misia witam Cie serdeczniepowodzenia z podwojnym szczesciem
Heh tak mi sie przypomnialo ze chyba ktos ostatnio wspominal ze brakuje u nas na forum kogos z ciaza mnoga i pojawila sie Misia hehe moze jeszcze jakies zyczonka
emilka witamy i zapraszamy
Zapraszamy na glowny watek
Heh tak mi sie przypomnialo ze chyba ktos ostatnio wspominal ze brakuje u nas na forum kogos z ciaza mnoga i pojawila sie Misia hehe moze jeszcze jakies zyczonka
emilka witamy i zapraszamy
Zapraszamy na glowny watek
Podziel się: