reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się:):)

reklama
bardzo dobrze :) ! ja cieszę się, że mogę byc częścią tak fajnego grona....któż tak nie zrozumie kobiety, jak inna kobieta .... ja jestem naprawdę zadowolona, żę mogę się z Wami dzielic swoimi przemysleniami, że komus mogę coś doradzić a nawet napisac co dzis goruję na obiad :-)

Witam Wszystkie Kwietnióweczki! :-)
Ale fajowo, że znalazłam takie forum!!! Trochę późno, ale z ogromną przyjemnością do Wad dołącze :-)

Mam na imię Ewelina, lat 27, od maja 2010 szczęśliwa żona Sebka.
Mieszkam w niewielkim miasteczku na cudnej Lubelszczyźnie.
Studia za sobą: turystyka-licencjat i geografia ekonomiczna-magister
Praca: raz jest raz jej nie ma, ostatnio Informacja Turystyczna, obecnie - bezrobotna niestety...
To jest nasza 1 ciąża - bardzo upragniona!!! :happy2: A termin: 30 kwietnia (więc może o maj zahaczymy...?)
Ciąża zaczęła się z problemami, 2xszpital, krwawienie... Ale mam nadzieję, że wraz z końcem 1 trymestru wszystko się unormuje :)
pozdrawiam!!!

Witam wszystkich. Mam na imie Iza, zostane mama po raz drugi ;) Nigdy nie wierzyłam ,ze sie jeszcze zdecyduje ale odmieniło mi sie z dnia na dzien:-p. Termin mam na 1.04, choc pierwsza ciąza przenoszona 2 tyg więc wyjdzie w praniu . Pozdrawiam .

reklama
To może też coś więcej o sobie napisze:tak:
Mam na imie Dorota jestem z Krakowa. jestem mamą 5-letniego szkraba Michałka, bardzo chciałam żeby syn miał rodzeństwo ale 2 razy nie udało mi się prztrwać 1trymestru, i właściwie kiedy już zrezygnowałam (mąż już nie chciał wiecej staranek) to zdarzył się cud:-). Na razie nie mam problemów z ciążą chociaż leki na podtrzymanie biore, może też i z tego względu że... że tak powiem najmłodsza to ja już nie jestem;-)

Do góry