reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):)

Witaj Sianka:-), cieszymy się, że dołączyłaś do nas.
Andzia-o suwaczku już było parę razy na pogaduchach- mam nadzieję, że się dokopiesz- przede wszystkim musisz edytować profil i skopiować kod suwaczka ze strony na której go tworzyłaś.

reklama
Witajcie:-) Spodziewam się drugiego dzieciątka (mam juz prawie 2 letniego synka) - termin na 21 kwiecień:-) Miło Was poznać!
Kolejną bolączką sprzętu tej marki są trudności z uruchomieniem zimnego odbiornika, a z czasem również rozgrzanego i pojawiające się przy tym różne sygnalizacje kontrolki LED (włączenia/czuwania) lub całkowity jej brak. W taki sposób objawiają się defekty wielotorowego bloku zasilania - układu odpowiedzialnego za dostarczanie do poszczególnych podzespołów odbiornika, odpowiednich napięć zasilania i ich stabilizację. Obserwując takie zachowania naszego sprzętu, należy jak najszybciej zgłosić je serwisowi i wyłączyć odbiornik z sieci, bo niesprawne układy zasilania często powodują uszkodzenia innych modułów odbiornika.Najczęściej występujące uszkodzenia w telewizorach tej marki, objawiają się samoczynnym uruchamianiem się różnych funkcji sterujących odbiornika. Telewizor może się sam włączać lub wyłączać, może się ukazywać "nieproszone" menu, poziom głośności może zmieniać się w sposób niekontrolowany. Usterka ukazuje się nam w sposób zupełnie chaotyczny, nieregularny i nieprzewidywalny. Ten rodzaj uszkodzenia nie jest dla telewizora niebezpieczny, ale z pewnością bardzo denerwujący dla jego użytkownika i z czasem pogłębiający się, aż do stanu, gdy nie można już wykonać żadnego polecenia z pilota, a odbiornik "robi co chce" lub nie pracuje w ogóle. W tych telewizorach rzadziej występują usterki powtarzające się nagminnie. Telewizory są jednak awaryjne, a pewnym charakterystycznym objawem usterki jest migająca kontrolka LED (włączenia/czuwania) i uniemożliwienie włączenia odbiornika. Czasami brak jakichkolwiek objawów, czy oznak "życia" sprzętu, a sam odbiornik nie pracuje w ogóle. Awarie dotyczą zazwyczaj wielotorowego układu zasilania i stabilizacji napięć wewnątrzmodułowych. Podobnie do sprzętu firmy Sharp, najczęściej występujące uszkodzenia w telewizorach Toshiba, objawiają się samoczynnym uruchamianiem się różnych funkcji sterujących odbiornika. Telewizor może się sam włączać lub wyłączać, może się ukazywać "nieproszone" menu, poziom głośności może zmieniać się w sposób niekontrolowany.

Ostatnia edycja:
Witam nazywam się Ewelina mam 22 lata mieszkam w Warszawie. To moje pierwsze dziecko i nie mogę się już doczekać :-). Z moim mężczyzna i ojcem dziecka jesteśmy 5 lat razem. Studiuję gospodarkę przestrzenną i nie pracuj

reklama
Witam Wszystkie Przyszłe Mamusie :blink:
Mam na imię Kasia, mam 20 lat i mieszkam a raczej mieszkamy w Poznaniu, studiuję towaroznawstwo dziennie na UEP, później planuje wziąść dziekankę. Pracowałam w H&Mie ale jestem na L4.
Co tu powiedzieć o Maluszku termin na zawitanie ma 9 kwietnia. Narazie zaczelismy chodzic na Joge dla mam i jestesmy po nieinwazyjnych badaniach prenatalnych które wyszły znakomicie. Maleństwo jest bardzo ruchliwe i odkąd w 10 tygodniu Tatuś zobaczył jego Usg nie moge iść na żadną wizytę sama, no i mamy jeszcze wszystko nagrane na dvd.
Cieszę się, że mogę poznać inne Kwietnióweczki :)
Pozdrawiam gorąco!

Do góry