reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):)

Hejo ;) a ja mam na imię Patrycja i spodziewam się trzeciego dzieciątka ;) mam 27 lat :baffled: i od 5 lat zamieszkuje sobie w Niemczech ;) nie spodziewam się ze kiedykolwiek zostanę mama cudownej 3 misiakow ale życie pisze różne scenariusze ;) Jestem w 15 tygodniu ciąży i jak na razie jest oki ...chociaż te mdłości dobijają ;P
Doka Nio wiec Gratuluje ...zapewne Michałek bardzo się ucieszy z posiadania rodzeństwa ;) :tak:ściskam Cie mocno ;*
mama_mia ja tez nie planowałam ciąży .....ale to najcudowniejszy dar od Boga ;)
;-)

reklama
O! Umknął mi ten wątek :)
Mam na imię Magda, mam 33 lata, więc jestem zdecydowanie w wiekowej czołówce :) Poprzednia ciąża zakończyła się niepowodzeniem, tym razem wygląda na to, że wszystko idzie dobrze! Razem z moim partnerem mieszkamy sobie pod Krakowem, ale ja kursuję ciągle do Bielska- Białej, z którym jestem związana zawodowo i jeszcze nadal mieszkaniowo. Cały czas zastanawiam się, gdzie urodzić malucha... lekarza mam w BB, ale bliżej i wygodniej byłoby w Krk... Na szczęście mamy jeszcze chwilę na zastanowienie :)

Witaj Madziaka- taką miałam właśnie nadzieję, że to 78 w nicku to rocznik;-), ja jestem 79, więc niedaleko, także sama w tej czołówce "dinozaurów" nie będziesz:tak:
Ewela-Ciebie też gorąco witam:-)

reklama
Do góry