reklama
oficjalnie - mam na imię Sonia, jestem z Gdyni ( i tu mieszkam, bo kocham morze ) mam dopiero/juz 22 lata. W maju tego roku wyszłam za mąż za mojego M, z ktorym spotykamy sie od 10 lat. Bardzo sie cieszymy ze udało sie nam za pierwszym razem wystarac o bejbisia!
Jestem studentka psychologii na 4- tym roku, na codzien pracuje i zajmuje sie trojka moich najkochanszych siostrzencow.
Mam nadzieje ze bedzie nam na tym forum jak w domu i ciesze sie ze moge sie Was doradzić
Jestem studentka psychologii na 4- tym roku, na codzien pracuje i zajmuje sie trojka moich najkochanszych siostrzencow.
Mam nadzieje ze bedzie nam na tym forum jak w domu i ciesze sie ze moge sie Was doradzić
herbalife urunleri sitesi mi burasi?
Marcelina1984
Fanka BB :)
Witamy witamy DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
reklama
pacynka180
Początkująca w BB
Witajcie
Mam na imię Gosia mam 21 lat i to moja pierwsza ciąża. Mieszkam w Augustowie jednak studiuję w Lublinie. Zostało mi 1,5 roku ale mam nadzieję,że jakoś sobie poradzę w końcu nie ma rzeczy niemożliwych
Chociaż ta ciąża trafiła na mnie i mojego D. jak grom z jasnego nieba to jesteśmy naprawdę szczęśliwi
Pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamuśki
Mam na imię Gosia mam 21 lat i to moja pierwsza ciąża. Mieszkam w Augustowie jednak studiuję w Lublinie. Zostało mi 1,5 roku ale mam nadzieję,że jakoś sobie poradzę w końcu nie ma rzeczy niemożliwych
Chociaż ta ciąża trafiła na mnie i mojego D. jak grom z jasnego nieba to jesteśmy naprawdę szczęśliwi
Pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamuśki
Podziel się: