reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):)

Witam się i ja.
Mam na imię Ewa,mam 29 lat, mieszkam w Krakowie. Mam trójkę dzieci w wieku 10 lat- córcia, 3 latka- synek i 14 miesięczna córeczka.
Nie jestem mamą na pełen etat, pracuję , konkretnie prowadzę firmę.
Zajmujemy się nieco wstydliwą i niedocenianą dziedziną, a mianowicie recyklingiem;-) ale dzięki firmie moge spokojnie pogodzić dom z praca i na szczęście nie musimy się martwić , czy będziemy mieli za co wyżywić czwarte dziecko.:-);-)
Termin z OM wypada na 15.04.2011, ale przypuszczam,że to się zmieni,bo według USG ciąża jest o tydzień młodsza.

reklama
stokrotta - gratulacje i super liczna z Was rodzinka - Święta Bożego Narodzenia w takim domu to sama radość :) wiem bo moja mama z takiej licznej rodziny pochodzi i najwspanialej wspominam takie spendy rodzinne z ciociami wujkami kuzynostwem i dziadkami :) super!

Witaj Stokrotko!:)
Krakow hmm tak blisko do Zakopanego, cos czuje, ze starsze dzieci juz pewnie zdobywaly szczyty:) jestes mama cala geba, to co tam dla Ciebie czwarta ciaza, wspaniala wielka rodzina. Jesli sa na to pieniadze to tylko pozazdrosic, dobrze miec oparcie w starszym bracie czy siostrze:)

Witaj AlexisL cieszymy się, że dołączyłaś do nas.:tak: no to będziecie mieli jednego Gościa weselnego więcej:laugh2:
Witaj wśród kwietniówek Ewelinucha, na kiedy termin?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, właśnie znalazłam Wasze forum i się przyłączam. Iza okolice Wrzesni, mama 3 letniej Nadii. Na l-4 od samego poczatku ciązy. Minie trochę czasu zanim sie tu połapie we wszystkim. :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry