reklama
myszko - czy polecasz tę datę urodzin, jako szczęśliwą?
w ogóle sierpień to fajny miesiąc na poród nie uważacie? niby trzeba przeganiać w lipcu z największym brzuchem, ale jak się dzidzia urodzi to juz nie jest tak gorąco i człowiek się nie będzie zastanawiał czy dwutygodniowego malucha zostawić w samym body w wózku czy jednak ubrać cieplej - a jak wiadomo są dwie szkoły
w ogóle sierpień to fajny miesiąc na poród nie uważacie? niby trzeba przeganiać w lipcu z największym brzuchem, ale jak się dzidzia urodzi to juz nie jest tak gorąco i człowiek się nie będzie zastanawiał czy dwutygodniowego malucha zostawić w samym body w wózku czy jednak ubrać cieplej - a jak wiadomo są dwie szkoły
oj, chyba sie przedstawilam nie w tym temacie gdzie trzeba no to jeszcze raz tu ;-)
mam na imie ania i estem w 20.tygodniu, wyliczona na 6go sierpnia. to moja pierwsza ciaza.
rocznicze slubu mamy 1go sierpnia, wiec moze nam sie urodzi akurat wtedy ale kiedy sie w koncu malenstwo urodzi, to i tak dla nas najwspanialszy prezent
witam wszystkie tu przyszle mamusie i serdecznie was pozdrawiam!!!
mam na imie ania i estem w 20.tygodniu, wyliczona na 6go sierpnia. to moja pierwsza ciaza.
rocznicze slubu mamy 1go sierpnia, wiec moze nam sie urodzi akurat wtedy ale kiedy sie w koncu malenstwo urodzi, to i tak dla nas najwspanialszy prezent
witam wszystkie tu przyszle mamusie i serdecznie was pozdrawiam!!!
Marcelinaa
Fanka BB :)
a ja właśnie nie uważam, żeby sierpień był dobrym miesiącem bo jak maluszki będą miały 4-6 miesięcy to będą większość czasu siedzieć w domku ..
witam nowe :-)
witam nowe :-)
reklama
Tonya
Zadowolona z życia :)
Marcelina jak będą dobrze zahartowane to spokojnie na spacery da się jeździć, nawet w mrozy, nie będzie tak źle :-)
Podziel się: