reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

reklama
Czas na mnie :) Jestem Kasia, mam 32 lata, mieszkam pod Poznaniem. To moja druga ale bardzo wyczekana ciąża (pierwszą straciłam w 6 tyg.). Jestem szczęśliwą mężatką od 2,5 roku, ale czas naszej wspólnej wędrówki to już ponad 4 lata.
Od kilku lat pracuję z małymi dziećmi niepełnosprawnymi. Aktualnie na L4 już pewnie do końca ciąży.
Uwielbiam koty, mam w domu ślicznego ragdolla Lunę.
Poza tym lubię ambitne kino, kocham góry o każdej porze roku: latem wędrówki i wspinaczki, a zimą narty. Uwielbiam taniec szczególnie w rytmach latino, a moja ostatnia pasja to książki.

To i ja się dołączę:-)
Jestem Marta, rocznikowo 27 lat ( skończę w kwietniu) pochodzę z niewielkiej wioski z okolic Białegostoku. Po 4 latach znajomości poślubiłam swego męza i mamy juz 3,5letni staż małżeński. Jestem już mamą dwuletniego Bartusia (3.01.2009).
Rozpoczełam w październiku zaoczne studia magisterskie z administracji. Od 3 lat pracuję w pomocy społecznej z ludzmi chorymi psychicznie.
Uwielbiam robótki ręczne, szczególnie haft krzyzykowy. czytuję również ksiązki, głównie Dniell Stell oraz Nora Roberts ostatnio szczególnie często w nocy gdyż cierpię na bezzsennosc w ciązy:/

Witam Marcia! chyba ciężka ta twoja praca co?

Przyznam,że początki były trudne ale z czasem przyzwyczaiłam się i muszę powiedzieć że lubię swoją pracę:szok:.Wdzięczność jaką widać w tych ludziach za okazywana im pomoc nie da się niczym zastapić. Człowiek widzi że praca ma sens.
Myślałam tez o zrobieniu specjalizacji z tego kierunku:eek: ale zobaczymy jeszcze jak to będzie :rofl2:

Witajcie,
mam na imię Ewa i w tym roku skończę 30:szok: To moja pierwsza ciąża, trochę z zaskoczenia, bo nie sądziliśmy, że tak szybko może się udać:-) Mojego męża poznałam 12 i pół roku temu - ot taki grom z jasnego mazurskiego nieba. Małżeństwem jesteśmy od sierpnia 2005. Jestem anglistką, pracuję z młodzieżą i lubię swoją pracę.
Lubię czytać dobre książki, gram w tenisa...a raczej grałam do niedawna:-D, uwielbiam jeździć na nartach. Poza tym jestem chyba panikarą i bardzo niepokoję się o mojego Groszka:)

reklama
czesc
przegladalam sobie watki i... nie moglabym tu sie nie wpisac hehe
Mam na imie Karolina w marcu skoncze o matko 27 lat- ale juz stara jestem wrrr,
mieszkam w Gdyni
Jestem mężatką od 5.09.2009 :-)
Mam termin porodu na 25.08
Pracuje w banku (od 5.01 jestem na zwolnieniu), nie cierpie swojej pracy- od ok pol roku szukalam innej, teraz jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to oczywiscie przestalam
Z wyksztalcenia jestem Teolożką ;-)
Uwielbiam muzyke, taniec, spiew troszke gram na gitarze gdy czas mi pozwoli
Moje ulubione seriale : M jak milosc, na wspolnej ;-)
chcecie jeszcze cos wiedziec- pytajcie a odpowiem :tak:

Do góry