reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

Pora na mnie:)

Me imię Monika- dziewczyna ratownika :)
Rocznikowo 25 lat ale że grudniowa dzeiwczyna ze mnie to lat 24 ;)
Mieszkam we Wrocławiu choc druga część mnie jest z Warszawy (praga południe)
Z mężem jesteśmy razem od 9,5 lat, męzatka 3,5 lat
To nasza pierwsza dzidzia

Pracuje w biurze rachunkowym, jestem na ostatnim semsterze studiow magisterekich na kierunku Finanse i Rachunkowość. Baaartdzo bym się chciała obronić w czerwcu ale aktualna sesja idzie mi cieżko bo przez wieczna senność nie mam siły usiaść do książe :( Mam nadzieje, że jakoś uda mi sie przeslizgnąć :)

Pasje to gotowanie, nawet mam włąsnego bloga :) www.monia-w-kuchni.blogspot.com

reklama
:)) Teraz ja :)

Jestem Ania :) Mam 25 lat.
To jest moja pierwsza ciąża.
W czerwcu skończyłam studia na Politechnice Śląskiej.

W grudniu dostałam wymarzoną pracę.
U mnie szczęście chodzi parami. Dostałam pracę, a jak zaczęłam pracować dowiedziałam się, że jestem w ciąży.
Także pewnie za 3 miesiące wymarzonej pracy już nie będę miała, ale są rzeczy ważne i ważniejsze :)))

Podoba mi się Wasza pasja gotowanie :) już wiem kogo będę prosiła o rady :)))

Bazuka ślicznego masz kwiatuszka :))))

Ja uwielbiam mojego jamnika bez zęba.
Lubię pracę przy komputerze :))
Uwielbiam jeździć na desce snowboardowej. Ten sezon mnie ominie, ale w następnym już będę na stoku!:))))

no to i ja sie przedstawie :)
mam na imie Kamila,lat 26 to bedzie moje pierwsze dziecko, z moim T jestesmy juz 4lata, slub byc moze w nastepnym roku :) Od 3 lat mieszkam w szkocji i dobrze mi tu... moja zyciowa miloscia byly sa i beda konie :) jezdzilam konno od 10 roku zycia, niestety kregosup nie wytrzymywal i trzeba bylo zaprzestac regularnych treningow- teraz jezdze tylko wakacyjnie... ale znalazlam sobie nowa pasje nowe zajecie - sa to moje kochane psy (buldogi francuskie) na stale mieszkaja z nami dwa Hera i Joker i 23.12 przyszly na swiat ich dwie corki CoCo i Chanelle... o pracy nie bede pisac bo jej niecierpie... :p a i marzy mi sie kot sphinx (zasze uwielbialam dziwne rzeczy...)

Mam na imię Sylwia.
Mieszkam w Katowicach, mam 33 lata w sierpniu skończę 34.
Jak już pisałam w innym poscie mam 5 i pół letnią córeczkę, pracuję w banku.
Lubię podróżować i jeździć na rowerze.

devi fajna stronka, aż mi smaki przyszły:-)

Mam na imie Karolina. Pochodze ze śląska, od ponad 2 lat mieszkam w Norwegii z moim męzem :)
To będzie nasze pierwsze dzieciątko!
Z zawodu jestem fryzjerką, robie również pazurki i tym miedzy innymi się zajmuje.
Uwielbiam thrilery, komedie romantyczne i filmy kryminalne:)
Dla relaksu słucham Michaela Jacksona i roxette.
Hm.. chyba tyle ;)

Ps. Mam 24lata (w lipcu 25). ;)

Ostatnia edycja:
Pora na mnie:)

Mam na imię Tamara, mam 26 lat
mieszkam w Pruszkowie
mężatka od ponad dwóch lat
mam 1,5 roczną córkę :) Małgosie (wcielonego diabełka :-D )

Lubię komedie romantyczne, muzykę, jestem domatorką :-)
Jestem na urlopie wychowawczym i większość swojego czasu poświęcam Małgosi ;)

To czas na mnie:)

Mam na imię Agata ( na drugie Natalia stąd nick:) ). Mam 28 ( ale już niebawem, 14lutego, skończe 29). Jestem psychologiem po UW. Pracowałam w zawodzie. Teraz jestem na wychowawaczym z Natalią. Jestem z Wawy,choć najlepiej czuję się gdzieś na Mazurach,wśród łąk,jezior i cudownej ciszy:).
Moją pasją jest sport i pichcenie pysznych ,zdrowych smakowitości:). Obecnie cała rodzina jest na diecie 5 przemian,którą serdecznie polecam.
Po porodzie i podchowaniu Brzdąców zamierzam otworzyć włąsną działalość zwiazaną ze sportem,psychologią i dietetyką. Muszę tylko jeszcze studium podyplomowe z dietetyki odhaczyc:) i gotowe:).
Ale obecnie nie myślę o pracy,skupiam się tylko i wyłącznie na domu,męzu, który niestety nas opuszcza bo od marca dostał prace za granicą,Natalce i Bąbelkach w brzuszku:)...no i na mojej kochanej Megi-suczce chihuahua:) .

Pozdrawiam Was serdecznie i życzę cudownych 9 miesięcy i pięknych zdrowych dzieciaczków:)

to ja tez sie Wam przedstawię

Mam na imie Kasia ma 36 lat mieszkam na Śląsku jestem architektem dekoratorem wnętrz. Mam kochanych chłopaków męża Jarka i synka Kubusia.
W sierpniu 2010 przeprowadzilismy sie do naszego nowego domku /wreszcie mogłam szaleć z wystrojem choc jeszcze zostało do dopieszczenia w dodatki/ i jak to każdy życzył na nowy domek nowy potomek i masz tu szcześliwy los czekamy na maleństwo:-)
A co kocham robić: uwielbiam zimowy sport narciarstwo ale w ten sezon trzeba było spasować, uwielbiam czytac książki choc czasu mi wiecznie brakuje.

reklama
To i ja, żeby nie być ostatnia ;-)

Mam na imię Asia, jestem z Bydgoszczy. Mam 33 lata (w czerwcu 34).
Jestem mamą 5 letniego Frania. Status żona od 6,5 roku :-D.

Z zawodu jestem księgową i taki zawód wykonuję. Może to nienormalne ale uwielbiam te swoje przepisy, papierki......
Obecnie pracuję i tak mam zamiar do końca czerwca. Jak już podchowam bombla to zamierzam wrócić na łono pracy a z racji tego, że moje miejsce zajmie ktoś inny, w końcu "wezmę" się za swój osobisty księgowy biznes.

Bardzo lubię gotować. Kocham "ambitne" kino i uwielbiam czytać....ale na to mam jak zawsze mało czasu (poza czytanie przepisów hihhii) . Jedyny sport jaki mnie pociąga i jaki "uprawiam" to pływanie.....inne nudzą mnie po sezonie :baffled:.
No i kocham koty....marzy mi się Brytyjski Kot Niebieski ale póki co syn alergik i się cykam.

Do góry