reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

Mam na imię Agnieszka , w tym roku skończę 26 (we wrześniu 27) lat, jestem rodowitą Bydgoszczanką :-)
jest to moja pierwsza ciąża, którą planowaliśmy właśnie na koniec tego roku i nam się to udało !
skończyłam administrację i teraz pracuję jako urzędnik już ponad 3 lata :-) i mam zamiar pracować do końca marca jak się będę dobrze czuć.
z ukochanym mamy staż dwuletni - na tą chwilę zaręczeni od niecałego miesiąca.
moją wielka pasją są podróże - szczególnie cieplejsze zakątki naszej planety i dlatego na emeryturze chciałabym mieszkać na Teneryfie bo to mój taki mały raj :-p
lubię książki ale od kiedy jestem w ciąży i tak dużo śpię to oprócz książek i gazet o ciąży mam czas już tylko na nadgonienie BB :-)
kocham zwierzątka - w domu mamy 3 letnią kotkę - znalezioną i przygarniętą z ulicy jako maleństwo.
u rodziców mam za to czarna ukochaną labradorkę - jak się wyprowadzałam z domu zostawiłam ją rodzicom bo nie chciałam, żeby męczyła się w bloku i została w domku z ogródkiem pod wspaniałą opieką.

reklama
Mam na imię Kasia i mam 25 lat. Mieszkam 65 km od Warszawy, w małym miasteczku i dobrze mi tu :-)
Z zawodu jestem nauczycielką-obecnie jestem wychowawcą w klasie 2 SP, ale jeszcze tylko 3 dni, bo pracuję na zastępstwo :-(
Od czwartku czeka mnie więc status bezrobotnej.
To będzie nasze pierwsze dzieciątko, chociaż ciąża druga :-(
Bardzo lubię czytać, chociaż ostatnio mam lenia i trudno mi się zebrać.
W domu mam świnkę morską, którą kupiłam, gdy byłam słomiana wdową, bo mąż pracował w innym mieście i do domu wracał tylko na weekendy. Ale uwielbiam tego mojego prosiaczka :-D

Pora i na mnie:-)
Mam na imie Kasia, jak pewnie juz wiadomo:-D
22lata, mieszkam w Krapkowicach, w woj. Opolskim
Jestem poślubie 4 lata, aktualnie pracuje w ochronie.
To bedzie nasza pierwsza dzidzia.
Kocham zwierzeta wszegolności moja kochana kotke Łate i suczke Diane, uwielbbiamy chodzic z męzem po gorach.
Ogólnie to interesuje sie jeszcze stylizacja paznocki, i tez bym chciała cos w przyszłości otworzyc, ale zobaczymy.
To chyba na tyle, pozdrawiam:-D

JJ- jakbym czytała o sobie :) Ksiegowa, lubiąca papierki :) Lubimy pływanie bo inne rzeczy nas nudza po sezonie, brytyjskie koty niebieskie :) Chyba jesteśmy pokrewnymi duszami :)

A plusem brytyjskich kociaków jest własnie to że one nie sa alergiczne :) Mamy jednego takiego w rodzinie...jest cudny :)

devi hehehe może coś w tym jest....

Co do brytyjczyków to wiem, że mało alergizujące są ale u nas dochodzi etap "kocham cię zwierzaku" i jak widzę co mały robi z innych np. kotami to aż mi żal zwierzaków....zagłaskałby i zamiział na śmierć :tak:.

Mam na imie Natalia, pochodze z Bydgoszczy (zauwazylam ze calkiem sporo tu Bydgoszczanek), aktualnie mieszkam w Szkocji i w kwietniu tego roku koncze studia Zdrowie dziecka i pomoc socjalna. Z moim mezczyzna jestesmy od 3 lat, zareczeni od 3 miesiecy. Chcilabym skonczyc tu w Szkocji jeszcze jakis kierunek, ale wrocic do Bydgoszczy, zeby moj aniolek chodzil juz do zerowki w Polsce. Bardzo brakuje mi rodziny i przyjaciol :(

Witam.
Właściwie to nie wiem, czy tu.. czy we wrześniu, bo aktualny termin mam na sam koniec miesiąca..
Wiadomość o ciąży jeszcze do mnie nie dotarła.. może obecność w społeczności "ciężarówek" jakoś mi pomoże..
Pozdrawiam
Marcelina

Nazywam się Agnieszka pochodzę z Lublińca, ale mieszkam w małej wiosce obok, mam 24 lata w tym roku 25,
Mężatką jestem od czerwca 2010 a z moim P od prawie 5 lat < może nasza dzidzia urodzi się w naszą rocznicę zaczątków związq 6 sierpnia;p)\
Pracowałam (aktualnie na przymusowym l-4) w handlu ale ogólnie po liceum poszłam na fryzjerstwo i tym sobie dorabiam i relaksuje sie no i make-up samouk jestem i tez dorabiam chciałabym pójść na kurs ale trzeba kasiure mieć...
Uwielbiam spędzać czas z przyjaciółmi, jeździć do kina, robić fryzurki i makijaże:-)
Aktualnie z mężem załatwiamy wszystkie potrzebne papierki do budowy domq to nasz cel, bo 1 jaki mieliśmy to dzidzia która już jest w drodze, teraz tylko żyje ciążą i naszym maleństwem:happy:

Mam na imię Gosia ,wiek 36 lat w kwietniu stuknie 37:szok: Boże całe szczęście ,że na tyle nie wyglądam :-D i czuję się na 25:-).Mieszkam od urodzenia w Świnoujściu.Jestem szczęśliwą zakochaną mężatką od prawie 12 lat.Mamy z mężem 11 letnią córcię.Uwielbiamy podróże i zwiedzanie.Bardzo pragniemy drugiego dziecka mamy nadzieję ,że tym razem nam się uda.Mam termin na 6 sierpnia.W chwili obecnej przebywam na L4-i tak podobno zostanie do końca 9 miesiąca,po ostatnim poronieniu nie mogę pracować lekarz dmucha na zimne,zresztą między 6/7 tyg.ciąży wylądowałam prosto z pracy w szpitalu z zagrażającym poronieniem i dlatego teraz mam L4. Pozdrawiam!!!!!

reklama
Mam na imie Ewa mieszkam w Gliwicach. Mam 2,5 letniego synka Nikodema. Z zawodu jestem pedagogiem, pracuje jako wychowawca w domu dziecka. Przy tej pracy czasu wiecznie brak i duzo zagrozen niestety. Skonczylo sie krwawieniami i lezeniem plackiem w domku.
Z zainteresowan to glownie zwierzeta (mam ich troche w domku), książki i filmy.

Do góry