reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

reklama
Witam Was cieplutko,
Mam 30 lat i mieszkam z mężem daleko na emigracji :) To nasza pierwsza ciąża i zupełnie nowe doświadczenie :happy2: Termin mamy na 17 sierpnia, więc jestem już w 2gim trymestrze. Ze względu na odległość Polski raczej nie odwiedzę ani w trakcie ciąży ani w najbliższym czasie po urodzeniu Maluszka/Maluszki. Ale może uda się rodzinkę zaprosić. Miło Was sierpniowe Mamy poznać :)

Mimo, że już jakiś czas sobie czytam forum to dopiero teraz zauważyłam ten wątek, więc czas pozostawić i tutaj ślad po sobie:)

Mieszkam w Dąbrowie Górniczej. W tym roku skończę 26 lat. To moja druga ciąża, niestety pierwsza obumarła w 8 tc. Niebawem jak wszyscy będą zaaferowaniu pierwszą rocznicą smoleńską, z mężem będziemy świętować naszą pierwszą rocznice ślubu.
Właśnie kończę studia magisterskie (męczę pracę) i studia podyplomowe, pracuję w branży konsultingowej związanej z wyceną nieruchomości, ale póki co leżakuję w domku aby dbać o nasz skarb i dzięki bogu że jest takie forum jak to i wieczorami mam lekturę do poduszki:)

Witam wszystkie przyszłe mamy :-)
Mam na imię Diana mam 26 lat, jestem z Warszawy, z zawodu jestem psychologiem i mam termin na 24 sierpnia :-) to nasz pierwszy dzidziuś:tak:

reklama
Do góry