reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

reklama
Hej :)

Ja już od jakiegoś czasu pojedyncze posty skrobie po forum ale tu jeszcze nic o sobie nie naskrobałam :)

Może zacznę od tego że mam na imię Monika, Mam 22 lata i jestem super szczęśliwa że o tego dzidziusia staraliśmy się tylko przez tydzień :D:D nie wiedzieliśmy że się tak szybko uda :)
Ja się bardzo cieszę że będę młodą mamą a mój mężczyzna mimo że ślubu nie mamy i narazie nie planujemy też jest super heepy, mieszkamy na swoim już 2 lata ja i on mamy świetną pracę wiec tylko naszego maluszka nam brakowało :) Szczególnie że on czekał na niego dużo dłużej niż ja bo między nami spora różnica wieku :) A tak wyczekiwany przez nasze rodziny ślub pewnie po narodzinach maluszka bo ja nie chce z brzuszkiem do ołtaża lecieć - tera dzidzia jest najważniejsza a nie konwenanse!!!!

Wiec mam nadzieje że razem z wami dziewczynki zostanę szczęśliwą mamuśką już w czerwcu 2011 :):):):):)

Cześć, jestem KArolina. Mieszkam w Kołobrzegu, od wczoraj wiem, że jestem, w ciąży. To będzie moje drugie dzieciątko, jestem mamą z maja 2007 roku. O rodzeństwo dla synka dzielnie walczyliśmy przez 19 cykli. termin z OM to 29.06.2011:-)

Witam mamunie - to jeszcze ja :)
Jestem Kasia mam 23 lata mieszkam w Nowym Targu.
Jestem już mamusią 10-cio miesięcznej Martynki.
Obecnie jestem w 7 tc ciąży czyli termin tak ok 6 czerwca.

Witajcie!
Jestem 25letnią przyszłą mamusią, nazywam się Gosia i mieszkam w Bielsku-Białej. To moja pierwsza ciąża i jestem ogromnie podekscytowana ale też pełna wątpliwości. Od ponad trzech lat jestem bardzo szczęśliwą mężatką. Na co dzień pracuję jako nauczyciel gry na skrzypcach Metodą Suzuki, uczę maleństwa od 3-go roku życia, co jest jednocześnie moją życiową pasją.
Mój termin to 4 czerwiec :)

Witajcie, fajnie że tyle nas jest :tak:
Ja mam na imię Elka, ale i tak niemal wszyscy wołają na mnie Zołza ;-) W styczniu skończę 28 lat. Na nasze maleństwo nie czekaliśmy zbyt długo - być może dlatego, że nie "staraliśmy się" w pełnym tego słowa znaczeniu, a po prostu świadomie "przestaliśmy uważać" i czekaliśmy na to, co ma być. I tak 15. września zakiełkował Fasolek - mamy termin na 6. czerwca. :-)
Z Tatusiem Fasolka mieliśmy brać ślub wiosną, a weźmiemy pewnie zimą ;-)

Aha! Zapomniałam - pracuję jako pielęgniarka na oddziale patologii i intensywnej terapii noworodka. Stąd też, od kiedy tylko lekarz potwierdził moją ciążę, jestem na zwolnieniu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry