reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się :-)

Witajcie Dziewczyny:)

podczytuję Was od dłuższego czasu, ale za względu na moje nieprzyjemne przeżycia nie chciałam zapeszać i rejestrować się.
Jestem w 18 tygodniu ciąży, to moja pierwsza ciąża, termin mam wyznaczony na 16 czerwca.

Pozdrawiam Was serdecznie i cieszę się że znalazłam to forum :)

reklama
Witam mamusie czerwcowe. Ja mam na imię Ula i mam 32 lata. To moja 3 ciąża i mam nadzieje, że tym razem wszystko się uda (dwie poprzednie poroniłam). Teraz jestem pełna nadziei i szczęśliwa:))) Z zawodu jestem florystką ale teraz nudzę się w domku na L4.

Witam. Czytam, czytam i chyba czas na dołączenie do was. Mam na imię Agata, mam prawie 36 lat, mam trzyletniego synka i termin porodu na 24 czerwca. Jestem na urlopie wychowawczym, ponieważ moja ciąża przebiega z komplikacjami wiec jestem unieruchomiona w domu, a to zle na mnie wpływa. Całe dnie sama z dzieckiem, wiec jestem spragniona kontaktu z ludźmi. Mam nadzieje, ze będziemy miały o czym gadać i czas będzie szybciej płynął .

reklama
Do góry