reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

Witajcie Dziewczyny:)

podczytuję Was od dłuższego czasu, ale za względu na moje nieprzyjemne przeżycia nie chciałam zapeszać i rejestrować się.
Jestem w 18 tygodniu ciąży, to moja pierwsza ciąża, termin mam wyznaczony na 16 czerwca.

Pozdrawiam Was serdecznie i cieszę się że znalazłam to forum :)

reklama
Witam mamusie czerwcowe. Ja mam na imię Ula i mam 32 lata. To moja 3 ciąża i mam nadzieje, że tym razem wszystko się uda (dwie poprzednie poroniłam). Teraz jestem pełna nadziei i szczęśliwa:))) Z zawodu jestem florystką ale teraz nudzę się w domku na L4.

Witam. Czytam, czytam i chyba czas na dołączenie do was. Mam na imię Agata, mam prawie 36 lat, mam trzyletniego synka i termin porodu na 24 czerwca. Jestem na urlopie wychowawczym, ponieważ moja ciąża przebiega z komplikacjami wiec jestem unieruchomiona w domu, a to zle na mnie wpływa. Całe dnie sama z dzieckiem, wiec jestem spragniona kontaktu z ludźmi. Mam nadzieje, ze będziemy miały o czym gadać i czas będzie szybciej płynął .

reklama
Do góry