reklama
dubeltówka86
Mama Emilki i Joasi
Witam Cię bardzo serdecznie kati. Na pewno wszystko będzie ok.....musi być
traschka
Mama Marysi
Kati witaj! Najtrudniejsze juz za tobą, teraz powinno być z górki Ja też urodziłam się 29 czerwca! To wspaniały dzień na urodziny
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Witam wszystkie czerwcowe Mamusie!!!!!!
Na wstępie musze Was przeprosić bo chyba nie w takiej kolejności zaczęłam - napisałam już kilka postów a dopiero teraz się przedstawiam - jednak postaram się to nadrobić
Mam na imię Kasia jestem z Malborka i mam 26 lat. Z wykształcenia jestem mgr administracji publicznej jednak w tym momencie nie pracuje w zawodzie - manager ds. reklamy. To moja pierwsza ciąża - i powiem szczerze że nie spodziewałam bym się że w ogóle że mi się uda zajść w ciążę, długo leczyłam się na te sprawy i miałam bardzo małe szanse a tu proszę małe cudeńko jupiii ;-) Razem z moim Marcinem jesteśmy w niebo wzięci!!! :-) Mężatką zostanę 22 stycznia (cywilny) kościelny będzie razem z chrzcinami myślimy o wrześniu.
Termin wg kalendarza mam na 29 czerwca a wg usg na 24 czerwca.
Pozdrawiam wszystkie mamusie ;-)
Na wstępie musze Was przeprosić bo chyba nie w takiej kolejności zaczęłam - napisałam już kilka postów a dopiero teraz się przedstawiam - jednak postaram się to nadrobić
Mam na imię Kasia jestem z Malborka i mam 26 lat. Z wykształcenia jestem mgr administracji publicznej jednak w tym momencie nie pracuje w zawodzie - manager ds. reklamy. To moja pierwsza ciąża - i powiem szczerze że nie spodziewałam bym się że w ogóle że mi się uda zajść w ciążę, długo leczyłam się na te sprawy i miałam bardzo małe szanse a tu proszę małe cudeńko jupiii ;-) Razem z moim Marcinem jesteśmy w niebo wzięci!!! :-) Mężatką zostanę 22 stycznia (cywilny) kościelny będzie razem z chrzcinami myślimy o wrześniu.
Termin wg kalendarza mam na 29 czerwca a wg usg na 24 czerwca.
Pozdrawiam wszystkie mamusie ;-)
emiolka24
Fanka BB :)
Witaj Mamusia,
Mamy tylko 25 km do siebie :-) Ja jestem z Nowego Dworu Gd.
Mój mąż pochodzi z Malborka :-)
Mamy tylko 25 km do siebie :-) Ja jestem z Nowego Dworu Gd.
Mój mąż pochodzi z Malborka :-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
No to rzeczywiście bliziutko pozdrawiam :-)
reklama
Podziel się: